2777
2789
دردش زیاده؟بعدچند جلسه نتیجه گرفتین؟پوستتون سفیدم شد؟

اره زیاده واسه من البته بقیه همونجایی من میرم میرن انقدر درد ندارن 

من واقعا درد دارم 

فعلا 7 جلسه رفتم این طور بوش میاد باید 5 6 جلسه دیگه هم برم چون این سری نتونستم دردش رو تحمل کن با اشعه جلسه دو زد برام

یکی دیگه از دلیلایی که درد دارم اینه من کلا پوستم تیرست قطعا بیکنی تیره تره 

و سفید نشد اصلا

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پر مو پر مشکی ۶جلسه جواب داد بعدم الان ۵-۶ سال میگذره زایمانم کردم دوسال شار ژ نرفتم فقط ۲۰٪ ...

دستگاهت چی بود؟

من با پلاتینیوم میرم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
واقعا 8جلسه جواب نمیده

بعضیا خوش شانسن البته من فقط بیکنی رفتم ولی هنوز که جواب نداده

نرفتم ..حمله نکنید دوستان ..استارتر این شمایی که در نهایت تصمیم میگیری ولی این کار حرامه با احترام🌹 ...

ایا سوال استارتر درباره حکم شرعی لیزر بود؟؟؟؟؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ببخشیداالان یعنی دیگه کلاموهاتون درنمیاد؟یاپرزحالت بازم هست؟؟

الان پرز داره میگم دو سال شار ژ نرفتم و زایمان کردم

خود بارداری تمام هورمون هارو بهم میریزه دیگه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
تروخدا فاز شما ها هیچوقت درک نکردم

خودشون دنبال جنجالن اخه سوال اسی چه ربطی ب حرام بودن یا نبودن داشت ک این حرفو زد

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐