2821
2789
عنوان

برای بارهزارم توبمو شکستم،خیلی ناراحتم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 64 پست
ن والا فشاری هم نبوده همین پریروز نزدیکی داشتیم

خودت رو مشغول کن و زیادی حساس،نباش حودارصايي نابودت میکنه از نظر جسمی خیلی هارو دیدم بعد از چندسال با عوارصش روبهروشدن و جسمشون نابود شده فقط برو لیست عوارقش رو بخون و هروقت خواشتب انجام  بدی قبلش عوارصش رو بخون به حضرت رقیه متوسل شو 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو مشغول کن و زیادی حساس،نباش حودارصايي نابودت میکنه از نظر جسمی خیلی هارو دیدم بعد از چندسال ب ...

باشه عزیزم

فقط یسوال خب خودارضایی با اینکه شوهرادم ادمو ارضا کنه مگه چ فرقی داره؟

خب درهرصورت ادم ارضا میشه دیگه

اگه خیلی براشون اهمیت داره میتونن طلاق بگیرن مجبور نیستن ب گناه الوده بشن ..خیلیا بخاطر سردی رابطه ط ...

ن دیگه جواب سوالم این بود ک باید تحمل کنه طرف

فقط همین

طلاق بدون پشتوانه با دوری از دوتا بچه معصوم

بدون پول

ادم بره ب باباش بگه سر چ موضوعی میخوام از شوهرم جداشم؟

باشه عزیزم فقط یسوال خب خودارضایی با اینکه شوهرادم ادمو ارضا کنه مگه چ فرقی داره؟ خب درهرصورت ادم ...

راستش حال توضیح ندارم ولي تو نت سرچ کن میاره و فرق داره و مخصوصا برای خانم ها گهمين الان یه سریم بزن و کامل فرقش و عوارصش رو بخون سرت سوت می کشه 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
ن دیگه جواب سوالم این بود ک باید تحمل کنه طرف فقط همین طلاق بدون پشتوانه با دوری از دوتا بچه معصوم ...

نمیشه طلاق گرفت وقتی شرایط این باشه

حالا من ازاین دق میکنم ک شوهرم عالیه تو رابطه

فقط حس کنجکاویمه ک نابودم کرده

ن دیگه جواب سوالم این بود ک باید تحمل کنه طرف فقط همین طلاق بدون پشتوانه با دوری از دوتا بچه معصوم ...

نمیدونم من تو زندگی شما نیستم ک قضاوتتون کنم ..میتونم بگم هزار راه هست ک زندگیتو نجات بدی همسرتو ببری مشاوره ولی خب شاید همه اینکارا رو کردی و نتیجع نگرفتی ..خدا کمکت کنه همین

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
باشه عزیزم فقط یسوال خب خودارضایی با اینکه شوهرادم ادمو ارضا کنه مگه چ فرقی داره؟ خب درهرصورت ادم ...

از لحاظ جسمی هیچی ، هرکی هرچی‌ میگه باور نکن

اما از لحاظ روحی الآن خودتو ببین تو چه وضعیتی هستی، چقد حالت بده ، چقد حرص میخوری و به خودت آسیب میزنی ، اعصابت داغون‌ میشه ،عذاب وجدان داغونت میکنه ، خب ارزش نداره دیگه... به جای این کار میرفتی سمت همسرت و میگفتی دلم میخواد الآن باهم باشیم

🖤

از لحاظ جسمی هیچی ، هرکی هرچی‌ میگه باور نکن اما از لحاظ روحی الآن خودتو ببین تو چه وضعیتی هستی، چق ...

واقعا درست میگی ولی متاسفانه همسرم خونه نبود ک نگا کردم