2777
2789
عنوان

چرا انقدر زنا بد جنس هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 74 پست
  خیلی متفاوت هستم نسبت به بقبه زنا  اتفاقا اکثر زنا خیلی بهم جذب میشن ولی من پسشو ...

داری میگی زنا

همه ی زنا یعنی خودت

خودتم بی شک همینجوری که همه رو به یه چشم میبینی

و چقد مسخره و خنده دار که میگی من متفاوتم!این نشون میده از همه بدتری

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
من بیشتر از زنای بدجنس از زنای تو سری خود و ساده لوح بدم میاد و دلم براشون میسوزه

چه جالب 

یعنی هر کسی بدجنس نیست توسری خور و ساده لوحه

اتفاقا دیدم به چسم خودم برای تو اینجوری  بد جنسی میکنن ولی میرن پیش مردا توسری خور و کنه و بی شخصیت بازی در میارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمای خوب هرگز بدی کسی رو نمیگن .پس خودت هم مشکل داری 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

ج منطقی اینه که ادم خشک و ترو باهم نمیسوزونه 

دیدگاهتو عوض کن

کتاب بخون

موفق باشی😊⚘

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

اما ما زنا خیلی مهربون تر از این حرفاییم...همین ک این درده پریودی رو تحمل میکنیم بدون اینکه بهتون بپریم پ خیلی مهربونیم..همین که نهماه دردو زجر بارداری و در اخر زایمان رو تحمل میکنیم نشون میده که خیلی مهرونیم....ما زنا بهترینیم....بهترییین...

پس یکم فکر کنیمو همو درک کنیم...دشمن همجنسمون نباشیم..

اره اوکی هستن کسایی که با زندگی طرف بازی میکنن..اماعقبشو ببین..شاید بازندگیش بازی شده که الان داره اینطوری میکنه..اخه ما زنا اگه ی عقده یا کینه ته دلمونو بگیره دنیارو تغییر میدیم

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
شهامت؟؟؟الان تو مثلا خوبی که افتادی تو یه سایت بین زنا؟؟؟؟اگه بدن بفرما بیرون تو سایتی که راجع به زن ...

اولا تو ن شما دوما به شما ربطی نداره من کجام 

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
  خیلی متفاوت هستم نسبت به بقبه زنا  اتفاقا اکثر زنا خیلی بهم جذب میشن ولی من پسشو ...

اتفاقا هر کس خودش هر شخصیتی داشته باشه ، دیگران رو هم همونجوری میبینه 

از کوزه همان برون تراود که در اوست!

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
شاید  ولی لااقل زیر آب زن و حسود نیستم

پس این حرفه شما کاملا داره عنوان تاپیکتو نقض میکنه...بیشتر خانوم ها هستن که صفات خوبشون اینقدر زیاده که قابل شمارش نیس..

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
اما ما زنا خیلی مهربون تر از این حرفاییم...همین ک این درده پریودی رو تحمل میکنیم بدون اینکه بهتون بپ ...

منم قبلا اینجور فکر نمیکردم 

یه اتفاقاتی با زنا برام افتاد که اصلا زن‌میبینم حالم بد میشه 

حس میکنم میخوان بیان یه بلایی سرم بیارن واقعا از بس بدجنس ان 

شهامت؟؟؟الان تو مثلا خوبی که افتادی تو یه سایت بین زنا؟؟؟؟اگه بدن بفرما بیرون تو سایتی که راجع به زن ...

من کجا گفتم بدن یا خوبن؟

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
اولا تو ن شما دوما به شما ربطی نداره من کجام 

بله همه چی اینجا به ما ربط داره به دخترا کسی توهین کنه حمله میکنیم 🥴

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته