2777
2789
نمیدونستم از پوشک گرفتن بچه اینقدر اذیتم کنه.

ما دوسه تا از فامیلامون سر همین قضیه رو یدونه بچه ایست کردن و دیگه جمعیت زیاد نکردن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
اصلا همکاری نمیکرد همش تو شلوارش جیش میکرد خیلی اذیت شدم  درست فردای تولد سه سالگیش بازش کردم ...

جایزه رو هم امتحان کردم ..ولی بهم میگه بعدا بده..یعنی جایزه رو نمیخواد..عاشق خوراکی و مغازه رفتنه ولی حاضر نیس بخاطرشون جیش کنه..ولی میگم تو حموم سرگرم شستن عروسکش میشه جیش میکنه که اونم بعد چند بار خسته میشه و بعدازظهر به بعد جواب نمیده..حالا مشاور حرف میزدم..میگه تو همون حموم هر چقدر همکاری کرد ببرش اگر خسته شد بقیه روز رو پوشک کن..نمیدونم چه کنم..میترسم دچار دوگانگی بشه

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما دوسه تا از فامیلامون سر همین قضیه رو یدونه بچه ایست کردن و دیگه جمعیت زیاد نکردن

من بچه اولم خیلی راحت بود..زیر دوسال تو سه روز یاد گرفت..ولی این یکی بد قلقه..اگر بچه اول بود منم حتما رو همبن ایست میکردم

جایزه رو هم امتحان کردم ..ولی بهم میگه بعدا بده..یعنی جایزه رو نمیخواد..عاشق خوراکی و مغازه رفتنه ول ...

نه اگه اماده نباشه و اصرار کنی بدتره به نظر منم بهش فشار نیار 

دختر خواهرشوهر من و ۱۸ ماهگی کرفتن از پوشک هنوزم با افتخار میگن که ما ۱۸ ماهکی کرفتیمش ولی بچه چهارسالشه شبا هنوز پوشکش میکنن 

بچه رو وقتی آماده نیست از پوشک بگیری یکی از عوارضش همین شب ادراریه 

دختر من الان ۲۳ ماهشه یه ماهه پیش دو سه روز هرموقع جیش داشت میگفت بریم دستشویی ولی من نگرفتمش میبردمش هرموقع میگفت ولی نه اینکه کلا پوشک و باز کنم بعد دو سه روز دیگه نگفت اون موقع هم میگفت به خاطر اینکه بره آب بازی الانم بخوام بگیرم میدونم کمتر اذیت میکنه نسبت به پسرم ولی به نظرم زوده ان شاءالله اوایل شهریور میگیرمش

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
نه اگه اماده نباشه و اصرار کنی بدتره به نظر منم بهش فشار نیار  دختر خواهرشوهر من و ۱۸ ماهگی کر ...

دخترم اماده هست 

.الان ۲۸ ماهشه..ولی از فردا به حرف مشاور پیش میرم..اینجوری دوتامون خسته نمی شیم..امیدوارم فقط گیج نشه

دخترم اماده هست  .الان ۲۸ ماهشه..ولی از فردا به حرف مشاور پیش میرم..اینجوری دوتامون خسته نمی ش ...

نه نمیشه نگران نباش مشاور یه چیزی میدونه که میگه شما که مشورت میکنی اطمینان کن اینطوری برای هردوتون بهتره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

من بسختی نگرفتم ولی بخوای تجربم رو بگم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ممنون میشم بگی

دوسال و  شش ماهه بود دخترم. یه روز بیدار شد پوشک باز کردم گفتم ازین ب بعد بریم توالت برای جیش و 2... هر 4 دقیقه میبردمش میگفتم جیش کن نمیفهمید 😐3 روز اول هر 5 دقیقه میبردمش اما یه چندباری جیش کرد رو فرش که در نهایت فرشا رو دادیم قالیشویی، اما روز چهارم میتونست بگه دیرر میگفت میگفت اما.. تا یک هفته شبام همون اول دیگه نبستم یهوووو  هر یکساعت بیدارش میکردم می‌بردم یکبار شب کلا جیش کرد جاش تا 10 روز همین روال بود روزا بین 5 تا 20 دقیقه شبام هر یکساعت کم کم بعد 2 هفته جیششو میگفت اما برای 2 می‌ترسید، یک ماه طول کشید برای 2 تو شلوارش 2 می‌کرد کم کم با بادکنک و تشویق و دست زدن و شعر و شمع و برچسب دو رو گفت الانم سه سال و نیمه یاد دادم چندروزه خودشو میشوره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
دوسال و  شش ماهه بود دخترم. یه روز بیدار شد پوشک باز کردم گفتم ازین ب بعد بریم توالت برای جیش و ...

دختر من خیلی خوب کنترل میکنه..من الان سه روزه شرو کردم هر دوساعت جیش داره که اونم بیشتر اوقات کنترل میکنه..تنها مشکلش همینه تو دسشویی جیش نمیکنه 

دوسال و  شش ماهه بود دخترم. یه روز بیدار شد پوشک باز کردم گفتم ازین ب بعد بریم توالت برای جیش و ...

بادکنک بهش میدادید؟ به عنوان جایزه؟ 

بادکنک بهش میدادید؟ به عنوان جایزه؟ 

بله عاشق شمع و بادکنک و تولد بازی بود جایزه جیش گفتن و رفتن بعد هربار دستشویی بود 

دختر من خیلی خوب کنترل میکنه..من الان سه روزه شرو کردم هر دوساعت جیش داره که اونم بیشتر اوقات کنترل ...

کم کم جیش میکنه می‌ترسه اولاش از 3 4 روز دیگه میره دستشویی 

دختر من خیلی خوب کنترل میکنه..من الان سه روزه شرو کردم هر دوساعت جیش داره که اونم بیشتر اوقات کنترل ...

ببخشید ولی اگ چندبار دوتایی برید سرویس ببینه ام مؤثره 🤦‍♀️