من ضربان قلبمو جاهای دیگه بدنم احساس میکنم عادیه ۱۶ سالمه موقع خواب هم کوبش قلبمو احساس میکنم بخاطرش رفتم اکو و نوار گرفتم سالم بود ولی استرس خیلی دارم کم ابی هم دارم یخورده و ویتامین دیم کمه ربط داره بگین ترو خدا دارم از استرس میمیرم
دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۵ ماه میشه وقتی بیرونم یا کاری انجام میدم یادم میره فقط موقع خواب یا دراز میکشم تو ورزش اینا هم مشک ...
منم گاهی حس میکنم چیز خاصی نیس
ولی اگه علایم دیگه ای دیدی حتما برو دکتر
دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
منم گاهی حس میکنم چیز خاصی نیس ولی اگه علایم دیگه ای دیدی حتما برو دکتر
هیچ علائم دیگه ای ندارم کم کاری تیروئید داشتم قرص زیاد خوردممم دکتر قلب گفت کم کاری داری ازمایش دادم قرص داد لووترکسین دوز زیادشو خوردم بی خوابی اضطراب تپش قلب از اون موقع به بعد ترسش رفت تو وجودم رو خودم حساس شدم
هیچ علائم دیگه ای ندارم کم کاری تیروئید داشتم قرص زیاد خوردممم دکتر قلب گفت کم کاری داری ازمایش دادم ...
پس از همونه
ولی تو به خودت تلقین نکن
اینقدر اییین تلقین خطرناکه ک اسم هر مریضی رو خودت بزاری اخر دچارش میشی