2777
2789
کار مهم تر نداشتی؟😐😂

دلت میاد ع اون همه خوراکی بگذری

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم مردم خوف میکنن شهر متروکه میشه و کار منم راحت تر😂

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
یکی بهت بگه به حق ابروی امام حسین بابات بمیره(دور از جون) دعا نمیکنی لال شه بلکه فتنه اش بخوابه؟

واگذارش کن به همون امام حسین، نفرین شکشیر دو لبه ست، شرش به خود ادم برمیگرده

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
نمیدونم شاید بکنم 😥

خیلی دلم شکسته تازه اینجوری فحشم داده صب زنگ زد شوهرم بره پیشش 

دلم آشوبه میدونم شوهرم پشتمه ها

ولی نمیدونم باز چه فتنه ای ریخته و میخواد بدگوییمو کنه

دوباره میسازمت💪

واگذارش کن به همون امام حسین، نفرین شکشیر دو لبه ست، شرش به خود ادم برمیگرده

یه بار دلمو خیلی سوزوند

جشن ازدواجمو به هم زد

اصن من بده عالم ولی با هزار امید رفتم خونه شوهر

۲ماه بعدش به عزای شوهرش نشست چون خیلی دلم شکست و سرمو بالا کردم و دردمو به خدا گفتم

باره دوم میخواس کاری کنه شوهرم طلاقم بده

بازم رو به خدا کردم جوری شد که شوهره دخترش فهمید دختره خیانت میکنه طلاقش داد

این باره سومه فقط از خدا خواستم لال بشه که دیگه نتونه با زبونش کسی رو ازار بده 

دوباره میسازمت💪

خیلی دلم شکسته تازه اینجوری فحشم داده صب زنگ زد شوهرم بره پیشش  دلم آشوبه میدونم شوهرم پشتمه ه ...

عزیزم ☹

ان شاءالله سر عقل بیان 

مادر شوهر منم با حرفاش کاری کرد ک نامزدم از پدرم متنفر شده 😔

عزیزم ☹ ان شاءالله سر عقل بیان  مادر شوهر منم با حرفاش کاری کرد ک نامزدم از پدرم متنفر شده 😔

خدا نگذره ازشون

چرا نمیفهمن عاقبت همه میریم تو یه وجب خاک

تا خوبی مونده چرا بدی؟؟؟؟

دوباره میسازمت💪

یه بار دلمو خیلی سوزوند جشن ازدواجمو به هم زد اصن من بده عالم ولی با هزار امید رفتم خونه شوهر ۲ما ...

عزیزم درکت میکنم،، همه ما تو زندگیمون ادمهایی داریم که اینجور ناخوشایند هستن، نمیتونم برات نسخه بپیچم که باهاشون چکار کنی چون براخودم هم نتونستم، ولی همیشه میگم حیف روزهای عمرم که بافکر کردن وحرص خوردن از دست این ادمها هدر رفت،،، شوهرت باهات خوبه؟ قدرتو میدونه،؟ اگر اره که همونو بچسب که بزرگترین نعمت و فرصت زندگیته، 

عزیزم درکت میکنم،، همه ما تو زندگیمون ادمهایی داریم که اینجور ناخوشایند هستن، نمیتونم برات نسخه بپیچ ...

فدای تو بخدا از دستشون قرص اعصاب میخورم

کلا بد ذاتن با هیچکی نمیسازن فقط دنبال حرف دراوردن هستن

ما داشتیم خونه میساختیم پسرش اومد خونمون ناهار نذاشتم بره گفتم برا کارگرا ناهار گذاشتم تو هم بمون 

ازون روز نمیدونی چی به روزم اوردن

حیثیتمو بردن

که برنجش کم بود خورشتش ابکی بود چرا روش پیاز بود سالاد نبود

شوهرم هم قند داره دیروز نزدیکای خونشون کار داشتیم یهو قندش زد بالا که بره دسشویی منم مجبور شدم برم یه سلامی بدم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت

شوهرم پشتمه میدونه اونا مقصرن ولی خیلی از زندگیم میترسم

دوباره میسازمت💪

فدای تو بخدا از دستشون قرص اعصاب میخورم کلا بد ذاتن با هیچکی نمیسازن فقط دنبال حرف دراوردن هستن ما ...

الهی، لااقل به پسر خودشون رحم کنن، سعی کن انقدر به خودت و زندگیت سرگرم بشی که وجودشونو کلا فراموش کنی، بیمحلی براشون از همه چی بهتره

الهی، لااقل به پسر خودشون رحم کنن، سعی کن انقدر به خودت و زندگیت سرگرم بشی که وجودشونو کلا فراموش کن ...

تاحالا هرچی میگفتن لال میموندم

دیگه دیروز گفتم من هیچی نمیگم فک کردید لالم؟

من پسرامو جوری تربیت میکنم که خاله زنه بار نیان هرجا میرن هرچی میخورن نیان تعریف کنن خون به پا کنن

دوباره میسازمت💪

تاحالا هرچی میگفتن لال میموندم دیگه دیروز گفتم من هیچی نمیگم فک کردید لالم؟ من پسرامو جوری تربیت م ...

عافرین