2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 347 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت                   &nbs ...

تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است 

ای به فدای چشمان پاک تو این چه نگاه کردن است😍

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نرگس کرشمه می‌برد از حد برون خرام ای جان فدای شیوه ی چشم سیاه تو

واعظان کین جلوه بر محراب و‌منبر می کنند 

چون به خلوت می روند ان کار دیگر می کنند

درخواست دوستی قبول نمیکنم
دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را/دردا که درد دوری خواهد شد آشکارا

به به👌

ای که در زنجیر زلفت جای چندین آشناست 

خوش فتاد آنحال مشکین بر رخ رنگین غریب

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
واعظان کین جلوه بر محراب و‌منبر می کنند  چون به خلوت می روند ان کار دیگر می کنند

عالی

دل را که مرده بود حیاتی به جان رسید 

تا بویی از نسیم می اش در مشام رفت

به به👌 ای که در زنجیر زلفت جای چندین آشناست  خوش فتاد آنحال مشکین بر رخ رنگین غریب

به مجنون گفت روزی عیب جویی 

که پیدا کن به از لیلی نکویی

درخواست دوستی قبول نمیکنم
یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یارتویی غار تویی خواجه نگه دار مرا

ای که از دفتر عقل آیت عشق آموزی

ترسم این نکته به تحقیق ندانی دانست

تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است  ای به فدای چشمان پاک تو این چه نگاه کردن است😍

تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو                  پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو🌺

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو                    ...

وگر رسم فنا خواهی که از عالم براندازی

بر افشان تا فرو ریزد هزاران جان زهر مویت

تو را ان کس که لیلی کرده ای نام  نه ان لیلیست از من برده ارام

من و سفینه حافظ که جز در این دریا

بضاعت سخن در فشان نمی بینم

وگر رسم فنا خواهی که از عالم براندازی بر افشان تا فرو ریزد هزاران جان زهر مویت

دیگه یادم نمیااااااد😄😂

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست