2777
2789
عنوان

تاپیک جامع افزایش قد بعد ۲۰ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 141384 بازدید | 1269 پست

💢گزارش هفتم خرداد ماه💢

امروووز خیلی تنبلی کردم😥

خواب ۱۱ تا ۶❌

سابلیمینال ۱۵ مین✅

ورزش اپلیکیشن قد✅

قوز بند ❌

۲ لیوان شیر + پودر سنجد و جنسینگ❌

شیره انگور✅

پیاده روی ❌

۱۰۰ طناب✅

اپلیکیشن لاغری✅

ورزش با صبا ❌

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم میخام

سلام عزیزم پستامو بخون از اول تاپیک 

برناممو نوشتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سلام گلم  تا دوماه گزارش میدی؟

سلام عزیزم.تا اخر سال گزارش میدم هنوز شروع راهم هدفم تا فروردین ۱۴۰۱ هست.فعلا دارم روتینو جا میندازم

این دوماه تعداد روزای اپلیکیشن هست بعد میرم رو متد گلوتالر داینامیک

سلام عزیزم.تا اخر سال گزارش میدم هنوز شروع راهم هدفم تا فروردین ۱۴۰۱ هست.فعلا دارم روتینو جا میندازم ...

انشالله موفق باشی و به نتیجه ای که میخوای برسی

مرسی بابت تاپیک خوبت  

انشالله موفق باشی و به نتیجه ای که میخوای برسی مرسی بابت تاپیک خوبت    

مرررسی گلی❤

سلام منم میخوام انجام بدم   

من از پریروز ورزش شروع کردم روزی 150 تا طناب با یکم حرکات کششی

راستی من با این برنامه 3 سانت افزایش قد داشتم تو چهارهفته  

15 سالمه

میشه منم گزارش بدم؟ 

فقط من برنامه رو نمیتونم دانلود کنم میشه

از روزایی که داری میری عکس بگیری انجام بدم؟

اللهم عجل لولیک الفرج...
سلام منم میخوام انجام بدم     من از پریروز ورزش شروع کردم روزی 150 تا طناب با یکم حرکات ...

سلامم

چه عالی

اره حتما گزارش بده

اره از فردا برات عکس میذارم

سلامم چه عالی اره حتما گزارش بده اره از فردا برات عکس میذارم

سلام عزیزم

اره 🙂

مرسی گلم

امشب هیچی چون اصلا وقت نشد 

فردا حتما ورزش میکنم😍😍🌷

با کمک شما و فرستادن عکسا😗

اللهم عجل لولیک الفرج...

💢گزارش هشتم خرداد ماه💢

خواب ۱۱ تا ۶❌ خوابم متاسفانه دوباره بد شده شبا یک میخوابم ولی خب صبحا دیگ مثل قبل تا ۱ ظهر نمیخوابم‌ ۱۰ بیدار میشم.دوباره باید خوابمو تنظیم کنم.که برم‌پیاده روی پارک

سابلیمینال ۱۵ مین✅

ورزش اپلیکیشن قد✅

قوز بند ❌

۲ لیوان شیر + پودر سنجد و جنسینگ✅

شیره انگور✅

پیاده روی ❌

۱۰۰ طناب✅

اپلیکیشن لاغری✅

ورزش با صبا ✅

سلام عزیزم اره 🙂 مرسی گلم امشب هیچی چون اصلا وقت نشد  فردا حتما ورزش میکنم😍😍🌷 با کمک ش ...

😘😘😘 الان میذارم عکسارو واست

مرسیو       راستی قبل خواب حرکت کششی انجام بدی خیلی موثره     راستی قد ...

اپشو بریزی بهتره ها چون اینا خم و راست میشه فقط عکسش نیست.من قدم ۱۵۰