2777
2789
عنوان

تاپیک جامع افزایش قد بعد ۲۰ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 141384 بازدید | 1269 پست

🌱نکاتی برای داشتن خواب عمیق :😴

۱.قبل خواب مدیتیشن‌کنید مدیتیشن باعث میشه خواب راحت تری رو داشته باشید.من خودم مدیتیشن رو هم دربرنامه روزانم قرار دادم ک میخوام هر شب انجام بدم

میتونید در تکنیک‌تجسم‌خودتون رو تجسم‌کنید که قد بلندی دارین و پاهاتون کشیده شده و دیگران بهتون میگن قدتون بلند شده و لباسایی پوشیدین که بلندی قدتون رو زیبا نشون میده.🤩

در ادامه دوتا لینک براتون میذارم که حتما مطالعه کنید.

مدیتیشن راحت قبل خواب

آموزش مدیتیشن به زبان ساده

۲.اتاق خودتون رو تا حد امکان تاریک کنید و بذارید هوای تازه وارد اتاق بشه.

۳.لباستون راحت باشه و لباس تنگ نپوشید.

۴.قبل خواب شیر بخورید.(شیر چون منبع کلسیم هست تو نکات تغذیه ای هم اورده میشه و خیلی مفیده)

۵.ورزش کنید در طول روز تا بدنتون خسته بشه

۶.عادت کنید تو یه ساعت مشخص بخوابید و تو یه ساعت مشخص بیدار شین

۷.تو تختون گوشیتونو با خودتون نبرید و سعی کنید قبل خواب از گوشی و لب تاب استفاده نکنید تا نورش باعث نشه خواب از سرتون بپره.

۸.حالت‌خواب در بلندی قد موثره به هیچ وجه روی شکم نخوابید

یا به پهلو یا به پشت

😴اگر به پشت میخوابید زیر زانوتون بالشت بذارید 

😴اگه به پهلو میخوابید بین پاهاتون بالشت بذارید

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

❤۲-سابلیمینال❤

پیام های صداها یا تصاویری هستند که به صورت هشیارانه یا توسط ذهن هشیار قابل درک و تشخیص نیستند و این پیام ها مستقیما بر ذهن ناهشیار و نمیه هشیار اثر می گذارند.

برای سابلیمینال من از کانال خانوم قربانی دانلود کردم 

یه نکته : من هیچ تضمینی نمیدم که این ساب خوب باشه یا اینکه اگر سردرد شدین یا مشکلاتی براتون پیش اومد به انتخاب خودتون هست.پس قبل گوش کردن ساب دربارش تحقیق‌ کنین و بعد سابی که میخواینو انتخاب‌کنین و گوش بدین.

لینک دانلود ساب

این ساب ۳ دقیقه و نیم هست که بهتره یکساعت با هندزفری گوش‌ داده بشه.من خودم با یک ربع شروع میکنم و بعد افزایشش میدم. 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤۲-سابلیمینال❤ پیام های صداها یا تصاویری هستند که به صورت هشیارانه یا توسط ذهن هشیار قابل درک و تش ...

@رقیه1380  

این قد من ک علامت زدم.

❤۳-ورزش❤

شروع ورزش با اپلیکیشن افزایش قد هست که ۶۰ روزه هست.چون من این مدت امتحانام هست و باید یسری کارارو بکنم‌ این اپلیکیشن سبک تر هست تمریناتش تا متد گلوتالر داینامیک

بعد این ۶۰ روز وارد متد و فیلم ها میشم و اونارم براتون کامل میذارم.

به علاوه من همراهش فیتنس هم میخوام کار‌کنم چون میخوام بشم ۵۰ کیلو الان ۵۶.۵ هستم.

لینک دانلود از گوگل پلی

منم هستم ⁦🙋🏻⁩

سلام😃

عکسات رو بگیر پس قدتم علامت بزن.

❤۴-تغذیه❤

اینو نوشتم ولی پرید 😥 عیب نداره دوباره مینویسم😃

خب میریم سراغ تغذیه

اول اینک‌خود اپلیکیشن یه برنامه غذایی پیشنهادی میده ک میشه ازش استفاده کرد.قابلیت تعویضم داره با فلش دوطرفه کنارش.

دوم خوردن ۲ لیوان شیر روزانه هست ک یکی صبح یا میان وعده و اون یکی دیگه هم قبل خواب.تا خواب عمیق تری هم داشته باشیم

من پودر جنسینگ و پودر سنجد رو هم میریزم تو شیر و میخورم.جنسینگ بهتره هندی باشه یا همون اشواگاندا.من پیدا نکردم هندیش رو.معمولیشو دارم.هندیشو میشه از اینترنت سفارش داد.

خوردن قرص رو من پیشنهاد نمیکنم من خودم ال ارژنین گرفتم یمدتم خوردم نتیجه ای ندیدم.حالا کمی ته قوطیش مونده.با شروع ورزشا ادامش رو هم میخورم ولی دیگه شارژش نمیکنم.

سوم اگر کم خونی دارید حتما برید دکتر و قرص بخورید و پروتئین و گوشت و اسفناج و عدس بخورید.من خودم فروسولفات میخورم برای کم خونی.

چهارم ویتامین دی.ک برای اونم قرص میخورم

✅غذاهای مفید: 

تخم مرغ

مرغ

سویا

گوشت قرمز

فراورده های لبنی

موز

بلغور - جو دوسر

آجیل ها و دانه ها به خصوص بادام

ماهی

سبزیجات برگ سبز شامل اسفناج-بروکلی-نخود فرنگی-بامیه و ...

شیره خرما و شیره انگور که برای کم خونی هم خوب هست

⛔ممنوعات شامل: 

شیرینی جات 

فست فود ها

و غذاهای پرچرب و مضر هست

در ادامه بازم‌نکات تغذیه ای میگم

امشب کلاسم طول کشید متاسفانه تا همین الان 

یازده میخوابم.

از فردا برنامه شروع میشه

که فردا چک لیستی که رو کاغذ نوشتمو میذارم.برای شروع ۱۰ روز میکشم و هر ۱۰ روز دوباره میکشم تو یه برگ دفتر

برنامه تکمیل شد و از فردا شروع میکنم

@tatarii  

@سلینام

@m_maral123

@elsa2281  

@ملکه_خاص1  

@loryans

فکر کنم همینا بودین دیگه😁

منم هستم عزیزم

سلام خوش بیومدی😁💓

عکسات رو بگیر پس قدتم علامت بزن.

مرسی گلم من قدم ۱۶۰ خواهرم ۱۲ سالشه ۱۵۵ با هم شرکت میکنیم ⁦❣️⁩

چ عالی🤗🌱