2777
2789
عنوان

لست سین 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 33 پست
اگر زیاد کات میکنین دوباره برمیگردین قید همو بزنین  تو رابطه ای که قراره برگشت باشه کات نمیکنن ...

درسته گلم😔

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد نمیگه یهو چیشد لست سینشو برداشت؟

نمیدونم شایدم بگه، برا من نشد باهم باشیم هرکی رقت پی کارش اما هرکار میکنم حتی پروفایلم بدون عکس بزارم اونم همین کارو انجام میده 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
ن بر ندارع باید از اول اینکارو میکردی هروقت سین کردی جواب بده اگ خواسی حرصشو دراری انلاین شو چ سین ن ...

پیام نداده که چیو سین کنم😐

نمیدونم شایدم بگه، برا من نشد باهم باشیم هرکی رقت پی کارش اما هرکار میکنم حتی پروفایلم بدون عکس بزار ...

چند وقته کاتین؟

چند وقته کاتین؟

ی سالی میشه، دیگه منم شوهر کردم 😥

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
عزیزززم تو این یکسال برنگشت؟؟؟ الان شوهرتو دوست داری؟

نه چون جلو خانواده قرار شد ک دیگه باهم رابطه نداشته باشیم پشت سرش خیلی گریه کردم اونم با ی حالت عجیب تو چشمام نگاه کرد، اولش بدون اینکه خانواده بفهمه چند باری زنگ زدیم پیام دادیم، ولی دیگه باید ی جایی تموم میشد، شوهرم...... چی بگم، ی حالت دلسوزیه بیشتر تا حس دوست داشتن بهش 

عزیزززم تو این یکسال برنگشت؟؟؟ الان شوهرتو دوست داری؟

ولی فقط شانس آوردم دیونه نشدم تا سه ماه نتونستم از خونه برم بیرون شب تا صبح گریه میکردم 

نه چون جلو خانواده قرار شد ک دیگه باهم رابطه نداشته باشیم پشت سرش خیلی گریه کردم اونم با ی حالت عجیب ...

چرا خانواده ها نزاشتن بهم برسین؟

همین که الان متاهلی و قبلیه تو فکرته منم از همین میترسم😔

ولی فقط شانس آوردم دیونه نشدم تا سه ماه نتونستم از خونه برم بیرون شب تا صبح گریه میکردم 

خیلییی سخت بوده برات پس😔

ن من فکرم مشغوله ولی در این حدم نیستم...

چرا خانواده ها نزاشتن بهم برسین؟ همین که الان متاهلی و قبلیه تو فکرته منم از همین میترسم😔

نشد، چون قبلش پای همین شوهرم وسط بود پسر عمومه میگفتن نباید با غریبه ازدواج کنی

نشد، چون قبلش پای همین شوهرم وسط بود پسر عمومه میگفتن نباید با غریبه ازدواج کنی

ولی تو چه حرف گوش کنی بودی من باشم زیر بار حرف زور نمیرم خودم تصمیم میگیرم