2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه دلی داری دختر . برو تو اتاق درم ببند و فقط به خدا پناه ببر 😬🤦‍♀️ من شدیدا فوبی این حشره ها ...

منم کلا فوبیا حشره هارو دارم

😭

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خیلی😭😭😭اخه چرا میان تو خونه بمونن هم پیش درختا ااه حالا میان تو خونه دیگ چرا نیش میزنن

انقدرم بد نیش میزنن

منو نیش زد انگار عفونت کرده بودجای نیشش مردم تا خوب شد

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 

من مجرد بودم خونمون زیاد بود لامصب تو سقف راه میرفتن یهو میفتاد رو صورتت .یا از تو شیره آب میزد بیرون .یا لباس پهن میکردیم تو حیاط تو لباسامون بود ‌.یه سری تو کفشم بود رفتم سره کلاس احساس کردم لای انگشتم قلقلک میاد کفشمو درآوردم باور کن از ترس کفشمو پرت کردم کثافت استادمون و کلاس انقدر بهم خندیدن 🤭🤭🤭هنوزم یتدم میاد تنم مور مور میشه .اخه پشت خونمون باغ بزرگی بود 

من مجرد بودم خونمون زیاد بود لامصب تو سقف راه میرفتن یهو میفتاد رو صورتت .یا از تو شیره آب میزد بیرو ...

وااای کاری نکردید ک برن؟؟؟

ما ی باغچه متوسطی جلو خونمون داریم از اونجا میان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
😭😭😭ای خدا

اسپری چند منظوره تارو مار بگیر شبا قبل خواب بزن میمیره هر جونوری که توخونه باشه 

توری بزن پنجره هاتونو 

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
باید سمپاشی کنیم دختارو 

فکر نکنم بره

چون ما تازه سم زدیم ولی هنوز تک وتوک میبینم

باشه ممنونم ک ج دادی پامیشم نماز بخونم شمارم دعا میکنم 

قبول باشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام