2777
2789

گوشخیزک

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمپاشی کنین،در خونه رو باز نزارین به پنجره ها تور بزنین تا نابود شن با سمپاشی.راه های وردی خونه رو ک ...

اررره.ولی امشب مگه خابم میبره از ترس

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
بچه هاا تو قنوت نماز وتر اگ بخوام آسونش کنم چی بگم

وای گفتم که هرچی بگی قبوله۴۰ بار بگو اللهم اغفر للمومنین والمومنات ۷۰ تا استغفراالله ۷ تا هذا مقام آئذو بک من النار۳۰۰بار العفو دعا هم هرچی دلت خواست بگو حتی فارسی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اررره.ولی امشب مگه خابم میبره از ترس

ایت الکرسی بخون رد خور نداره 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
وای گفتم که هرچی بگی قبوله۴۰ بار بگو اللهم اغفر للمومنین والمومنات ۷۰ تا استغفراالله ۷ تا هذا مقام آ ...

اگ 5بار الرهم اغفر مومنین و المومنات بگم بعدش هرچی آرزومه بگم قبوله؟

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋