2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
بدون ک اگه از پس تربیت دخترت بر نمی امدی خدا اونو بهت نمیداد پس الکی خودتو سرزنش نکن...بعدشم که چرا ...

یعنی خوب دارم تربیتش میکنم می‌تونه آدم موفقی بشه...آره از همین چیزا میترسم 

اخه چرا عزیزم. بنظرم بخاطر همسر ودخترت هم که شده روحیه سرزنده وشادابی داشته باش. خانوم خونه هیچوقت ن ...

دارم سعیمو میکنم ولی نمیدونم چرا یه دفعه دیگه نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خوب دارم تربیتش میکنم می‌تونه آدم موفقی بشه...آره از همین چیزا میترسم 

معلومه عشقم اینطور ک میگی با همسرت هم اوکی هستی....ی دختر موفق و خانم و مستقل تربیت میکنی در اینده میبینیش و کیف میکنی از این وقتی ک براش گذاشتی ب هرچیزی فک کنی جذبش میکنی اگه بخای دراینده خانوادت خوب و خوشحال باشه کائنات دس ب دس هم میدن و تورو غرق ارامش میکنن تو فقط بخاه

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

ببین عزیزم تو چه بخوای چه نخوای چه حوصله داشته باشی چه نداشته باشی،این دنیا داره به سرعت میگذره و زندگی فقط همین یکباره . پس خوبه که از این فرصتی که داریم به خوبی استفاده کنیم ودر این مدتی که زنده ایم شاداب وپرانرژی باشیم وهرروز بدنبال چیزای مفید باشیم و وقت تلف نکنیم.

من یه کاکتوسم توشهربادکنک ها🌵🙃🎈
ممنون عزیزم خدا کنه

بله همینطورع این انرژی منفیا چیه بخودت میدی باهم کتاب بخونین حرف بزنین بیرون برین کیف دنیا رو ببرین تا کوچیکه...من ارزومه ی دختر داشته باشم تا دنیارو بپاش بریزم قدر داشته هاتو بدون😙

ببین عزیزم تو چه بخوای چه نخوای چه حوصله داشته باشی چه نداشته باشی،این دنیا داره به سرعت میگذره و زن ...

آره ولی زندگی من شده یکنواخت همش تکراری خیلی دوست دارم دخترم ببرم بیرون کلاسی چیزی هم خودم برم هم دخترم ولی کرونای لعنتی دست و پامو بسته

۲۷ سالمه دیپلمه و خانه دارم

هرگز با چشم‌های من، خودت را تماشا نکرده‌ای
تا بدانی چقدر زیبایی
هرگز با گوش‌های من خودت را نشنیده‌ای
تا بدانی چه آرامشی توی صدایت ریخته
تو لیاقت بهترین سفرارو داری
تو لیاقت اینو داری که کسی که کنارته هر روز بهت یادآور بشه که چقدر زیبایی و ارزشمندی
تو لیاقت اینو داری که خونه و ماشین رویاهاتو داشته باشی
تو لیاقت بهترین دوستا و بهترین همسیر های دنیارو داری
تو توی مسیر پر از اشک و لبخند زندگی ادامه دادی پس تو لیاقت همه ی چیزای خوبه این دنیارو داری

زیبایی معیار نداره تو زنی تو پر از قدرتی و پر از زیبایی لطفا با خودت مهربون باش و خودتو دوست داشته باش 

توی دنیا هیچکس مهمتر از خودت نیست💚

آره باید تلاشمو بکنم حتما میتونم

معلومه..حتی شده برید تا سر خیابون ی دوری بزنید و برگردید ...باهم شعر بخونین برقصین داستان تعریف کن براش قربون صدقش برو...و برای درد کمر و پاهات عزیزم پماد بزن و روش مشما بکش شب امیدوارم ک زودتر پرجنب و جوش بشی و این افکار مزاحمو بریزی تو سطل اشغال

معلومه..حتی شده برید تا سر خیابون ی دوری بزنید و برگردید ...باهم شعر بخونین برقصین داستان تعریف کن ب ...

من قبلاً خیلی پرانرژی بودم نمیدونم یه دفعه چرا اینجوری شدم این منو ناراحت میکنه

من قبلاً خیلی پرانرژی بودم نمیدونم یه دفعه چرا اینجوری شدم این منو ناراحت میکنه

احتمالا بخاطر همین اپیدمی هس ک رفت و امدا کم شده بیرون رفتنا کم شده بالاخره تاثیر میزاره رو افراد ...از فردا صبح شروع کن و پر انرژی باش ب فکرای منفی و بی حالی نشون بده رییس کیه🤗