2777
2789
عنوان

با شوهرتون میتونین درد و‌دل کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ولی اون همیشه باید کتک بخوره تا حرف بزنه😐 @۴۴لیموترش۴۴    

حرف_حق#     

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نه عزیزم من حتی با مادرمم درد ودل دوست ندارم چون زیاد منو دوست نداره چه برسه شوهر 

پس با کی حرف میزنی ؟ 

من دارم دق میکنم از تنهایی 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
خب ادما دوست دارن باهم حرف بزنن میدونست چقدر از دست اون دختره ناراحتم هی باز یجور ریلکس رفتار میکن ...

میدونی چرا؟

چون حرفت به مزاجش خوش نیومده

وگرنه اگه حرفی میزدی که باهاش موافق بود حتما به حرفات گوش میداد و دلداری بهت میداد

مخلصم#  

چاکر_پاکر_شما#   

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
چقدر بده اینجوری ادم غم باد میگیره☹️

آره من ک وقتی گوش نمیده میرم تو اتاق گریه میکنم 😥

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم