2821
2789
عنوان

به خواهر شوهرم گفتم داداشش دنبال هرزگیه، اینجوری جواب داد! + اسکیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 126926 بازدید | 874 پست

اولا چرا وقتی میبینی اینجورین بیشتر براشون توضیح میدی؟که خودتو کوچیک کنی

دوما چرا با همچین ادم هرزه ای موندی و زندگیتو داری تباه میکنی خودتو خورد و خار داری میکنی؟

من جای تو بودم اطلاع میدادم به خانوادش اره به خودشم میگفتم چند بار بعدش یه مدت معمولی میشدم هیچی نمیگفتم و مدرک جکع میکردم و درخواست طلاق میدادم چرا باید یه ادم هرزه رو تحمل کنمو حرصو جوش بخورم

یعنی زن صیغه کردن. کمکی که میتونند بکنند اینکه باهاش سرسنگین شن. بگن آبرو خانواده میره، دست بردار. ...

هیچ وقت این کار رو نمیکنن 

نمیان طرف تو رو بگیرن تو رو نجات بدن 

دیدی چجوری جوابتو داد خدا کمکتون کنه یعنی واقعا ضایعت کرد دیگه پیام نده 

سعی کن خودت مشکلات خودتو حل کنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی یکم رفتارت عجیبه ملت شوهر ادم حسابیشونو اقا صدا نمیزنن و انقد بهش احترام نمیذارن بعد شما شوهرت ...

آخ قربون دهنت

از اول تاپیک دارم میسوزم

بجای فحش دادن میگه آقا

به مرتیکه

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
😂😂😂نه بابا. دیگه اینقدرم بد نیستند.  روحیه شون اینطوریه که: به من چه!! خودشوهرم آدم بسیار ...

عشقم چند سالته که متوجه نشدی من دارم طعنه میزنم؟دختر به فکر زندگیت باش گیر دادی به خواهر شوهر😖😖😖😖

خدایا شکرت
ببخشید اما چه خواهر شوهر بیشعوری داری!  یعنی چی اینقدر خدا کمکتون کنه و به اونم آرامش اعصاب بد ...

چون خودشو درگیر مشکلات دیگران نمیکنه بیشعوره؟؟

اگه حرفم بزنه که میگید فوضوله

کسی که جرات دست زدن به خار را ندارد هرگز نباید ارزوی داشتن گل سرخ را داشته باشد💕
آخ قربون دهنت از اول تاپیک دارم میسوزم بجای فحش دادن میگه آقا به مرتیکه

شاید ورد زبونشه مثل آبجی من .خودم همش دعواش میکنم میگه عادت کردم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
ببین راجع به کمک فکری ای که الان از دوستان یعنی ماها می خوای من نظرم اینه که اگه خود ایشون اونقدر نگ ...

خانواده حمایتم می کنند.

اگه دستش برسه از کسی دریغ نداره. همش میگه خوشگل فلان فلان باشه. اونی که می خواد زیاد نیست. وگرنه من ۴ تا تو یکسال ازش سراغ دارم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

خدا کمکت کنه بنظرم این زیبوهرزو بنداز از زندگیت بیرون رحم نکن 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
نه اینجوری هم نیست کلا به ما چه هستند. ولی خب باطنا نمیان داداششون رو ول کنند به زنش بچسبند حتی اگه ...

اصلا تو چرا اینارو ادم حساب میکنی؟؟؟ببخشید ولی خیلی شخصیت حرص در بیاری داری طرف سگ محلت میکنه بعد توقع داری ازش باشوهرت بد بشه که شوهرت دست از کاراش بکشه؟؟ببین تو فقط داری خودتو گول میزنی فکر میکنی ذات خراب شوهرت با سرد شدن خوانوادش درست میشه!!!اینجور شوهرو باید جررررر داد خواهرم س کس رو هم باهاش تعطیل کن بگو گمشو باضیغه ایا مهرتم بذار اجرا یکم بترسه لااقل بجا التماس ب خواهرش خودت دست به کار شو

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
خیر سرش دکتره. اگه بشه می خوام زندگی خودم و بچه هامو ازش جدا کنم.

نمیدونم چرا تو این شغل انقد خیانت زیاده

استارتر حالتو میفهمم

شما مثل مادرمی و شرایط مشکلتون دقیقا مثل ماست

حتی شغل همسرتون...

به عنوان بچه اول این خونواده هر روزم عذابه

امیدوارم نسل زنایی که پا میدن به اینجور مردا از بیخ و بن کنده بشه

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
هی می خوام شاد شم نمیشه. 

میدونم. واقعا نمیشه.

ولی سعی کن انقدر برات کمرنگ شه که آدم حسابش نکنی

مگه خودت داداشت اينكارا رو كنه از عزيز بودنش برات كم ميشه! داداش ادم هر جوري باشه دوستش داره اگر خ ...

من اگه زبونم لال داداشم همچین غلطی بکنه میبینم چطور میتونم با خانم خوبش همراهی کنم که زندگیش رو نجات بده و به آرامش برسه.

همینطور که تو مسائل ریزتر همیشه اونی که حق بوده ، رو پشتش بودم نه اونی که قوم و خویشم بوده