2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم میشه بیاین ؟؟؟🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 45 پست
اره کلا کمه   من مجردم خونه مامانمم

خب با همون دوش کم کم بگیر 

موهات بلنده؟؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کسی غسل ن‌نخ توی اون دنیا پاهاش و به دستاش با طناب میبندن مثل اینکه چمباتمه میشینه طرف غسل یکبا ...

الان من چیکار کنم >؟؟

تو کاسه اب بگیرم بریزم رو سرم هربارخم بشم درست هست اینکار رو انجام بدم ؟؟

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
وای امضات     عاشقت شدم ک    

خودم نوشتم ...فدات  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
ای داد بیداد این خدام سختگیره ها ادم یاد ناظم مدرسه میافته 

عزیزم خدابه این مهربونی قربونش برم من. من که هر چی بگه میگم چشممممم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
خب با همون دوش کم کم بگیر  موهات بلنده؟؟؟؟

اصلا بالا نمیاد انگار قطع ولی قطع نیس کوتاه کردم الان وسط پشتمه دقیقا

یه قابلمه پر آب کن با چندتا بطری کم کم بریز رو خودت دیگه مگه بار اوله که فشار اب کمه

مرسی عزیزم   اره از هفته پیش شروع شد...

عزیزم منم خیلی حساسم خداروشکر که مقیدی. توی تشتی پر اب کن بعد با یه ظرف اب بریز رو سرو گردنت بعد سم ...

اره حساسم ...مررررسیی عزیزممم    

وای امضات     عاشقت شدم ک    

فایده نداره باید اسم تو رو بزنم رو بازوم😂😂

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
بچه ها نماز شب تو قنوت وتر چی باید بگم؟

چهل تا مومنو دعاکن..یا اینکه چهل باربگو اللهم اغفرلِلمومنینَ والمومنات والمِسلمینَ والمُسلمات..هفتاد مرتبه استغفرالله ربی واتوب الیه.هفت بار هذا مَقامُ العائذُبِکَ مِنَ النار..سیصدمرتبه العفو..

قربونت♡مهربونم#  

😅مهربونی از خودتِ💗

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...