2777
2789
عنوان

چقدر خوبه وضع مالي خانواده دختر خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3433 بازدید | 206 پست
نه عزيزم ميگم بخاطر احترام خب اگه وضع مالي پدرم بد بود خيلي از اينكارو نميتونست بكنه و همسر من شايد ...

مال‌دار بودن توی زندگی مشترک تاثیر داره. ولی تاثیرش اینجوری نیست.

محبت کالا نیست که خریدنی باشه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
😂😂😂😂اخه چ حس خوبی دختر جان اومدی میگی خانوادم بهمون غذای خوب میدن میان خونمون برامون خورراکی میا ...

لابد بيام از بدبختيم بگم بگم مامانم فلان كارو كرد ولي به چشم شوهرم نيومد  و دعوا كرد باهام 

يا گريه امو جلو خونواده ام دراومد 

و يا شوهرم خيانت مرد 

شما حس خوب ميگيريد

احتمالًا برا شما اينه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بما گفتی حسود ؟    

والا من نگاه نکردم اسم کاربرایی ک استازتر رو مورد حمله قرار دادند و هی گفتند شوهرت دنبال شکمشو پولو ایناس و دنبال بند جیب خانوادتن ک پول دارند و خرجش میکنن

ولی با همونا بودم  

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
والا من نگاه نکردم اسم کاربرایی ک استازتر رو مورد حمله قرار دادند و هی گفتند شوهرت دنبال شکمشو پولو ...

اهان اوکی 

🤗🤗🤗

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نه عزيزم ميگم بخاطر احترام خب اگه وضع مالي پدرم بد بود خيلي از اينكارو نميتونست بكنه و همسر من شايد ...

شعور شوهر و خانواده شوهر زمانی مشخص میشه که به شخصیت زن و خانواده ش احترام بزاره، نه چون خرج میکنن براش احترام بزاره،باباهایی که دخترشونو شوهر دادن ولی  وضعشون متوسطه خیلی هم لایق احترام هستن و انسانهایی شریف و زحمت کشی هستن،

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍

احترامی که با کادو دادن بدست بیاد ارزشی نداره حتما ذات پدر مادرت خوبه وگرنه طرف پولم میده ولی با یه تیکه و کنایه طرفو میچزونه،،انقدر ارزش خودتو نیار پایین اون بخاطر خودتون به شما و خانواده احترام میذاره،این حرفت یکم توهین به شوهرته