2777
2789
عنوان

چله حدیث کساء

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 92 پست

دوستان شرمنده تک تکتونم

برای من مسافرتی پیش اومد و کنترل کردن چله برام میسر نیست امیدوارم درکم کنید 

قصدم انجام دادن کار خیر بود خودمم حاجت داشتم ولی انگار قسمت نیست از تک تکتون عذر خواهی میکنم حلالم کنید

واقعا من رو ببخشین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@جیگرررررررررررر     @مامانبزرگپانیذ     @_golmangoli_     @ک ...

ممنونم عزیزم خسته نباشی .....چشم ازفردا شروع میکنم وازخدا میخواهم که همه وهمه مون حاجت روابشیم وامیدهیچکدوم ازما ناامیدنشه .....آمین یارب العالمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شرمنده عزیزم نمیخونیم پست بالاییمو بخون

اشکال نداره کارشماونیت شما خیربوده انشاالله بسلامتی ودلخوش بری وبیایی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
@باروونیمbb    

عزیزم ازکاربرهای نمونه مثل @اعتصامی ویا

@درمسیرخدا برای مدیریت برگزاری این ختم کمک بگیر الان کسانی که شرکت کردن نیت کردن وبه امیدحاجت روایی ....

عزیزم ازکاربرهای نمونه مثل @اعتصامی   ویا @درمسیرخدا   برای مدیریت برگزاری این ختم ...

سلام آبجی جون صبحت نورانی به لطف خدا خوبی عزیزم.. در خدمتم 🌹🤗💚💕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون صبحت نورانی به لطف خدا خوبی عزیزم.. در خدمتم 🌹🤗💚💕

سلام عزیز دلم بنده پاک وخالص خدا ودوستدار اهل بیت وقرآن ....استارتر عزیز ختمی رو برپاکردن تااینکه دیروز یه سفر براشون مهیا شد ودیگه نمیتونه ختم رو مدیریت کنه شما میتونی دنباله رو کارایشون باشی واین ختم رو مدیریت کنید ببخشی من فضولی کردم چون میدونم که شما دراین کارهای خیر پیشقدم هستید وباعشق کمک میکنید 

سلام آبجی جون صبحت نورانی به لطف خدا... ببخش قصد دخالت ندارم.... لیست اسامی رو بنویس همراه تاریخ زوری که نوبت هر نفر هست اینجا اسکرین بزار یا بنویس کامنت کن.. 

وصدا بزن دوستان رو اطلاع رسانی کن.. تاپیک دوستمون رو ببین.. اینطوری 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6518880/شروع-چله-ذکر-یونسیه-دوستانی-که-تگ-میشن-بیان

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیز دلم بنده پاک وخالص خدا ودوستدار اهل بیت وقرآن ....استارتر عزیز ختمی رو برپاکردن تااینکه دی ...

نظر لطفته قربونت برم..... ببخشید یعنی هر روز صدا شون بزنم.. اعضا رو؟ یا فقط امروز؟ 

لیست اسامی رو ندیدم