شاطی مدیر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 عنوان این لباسا خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست اینو واسه آبجیم گرفتم ک با خودش ببره بیمارستان.الان ک اومدم خونه دیدم دکمه نداره و حس کردم سخته اینارو تن بچه بکنه.ب نظرتون ببرم عوض کنم یا همینا اوکیه؟مرسی کمک میکنید دوستان چون من اصلا تجربه ندارم 1400/03/01 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3339 ینی از اینا نمیشه استفاده گرد؟بچه خیلی اذیت میشه؟ به نظرم اولش که بچه به دنیا میاد مث خمیر می مونه.باید یه لباس جلو دکمه دار که راحت بشه تنش کرد استفاده کرد
گندم۱۲ عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1547 سایز یک گرفتم.الان سونو بهش گفته۲۸۰۰وزن بچس فعلا.دو هفته دیگه مونده هنوز.ینی این بزرگه؟ ها بابا سایز صفر
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 البته که میشه استفاده کرد ولی اگه بخوای راحتتر باشی گفتم مرسی از راهنماییت عزیزه دلم😘پس میبرم عوض میکنم.سایز صفر بگیرم؟یک بزرگ میشه؟
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24672 مرسی از راهنماییت عزیزه دلم😘پس میبرم عوض میکنم.سایز صفر بگیرم؟یک بزرگ میشه؟ خیلی هم عالی مبارک نی نی باشه من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 مرسی عزیزه دلم فدات بشم.سایز یک ینی بزرگ میشه؟ببرن سایز صفر بگیرم؟ خدانکنه عزیزم😍😍😍 نمی دونم گلم. والا خواهرزاده من شلوار صفرش هنوز اندازشه بعد ۷ماه😍😆 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 خدانکنه عزیزم😍😍😍 نمی دونم گلم. والا خواهرزاده من شلوار صفرش هنوز اندازشه بعد ۷ماه😍😆 خدا حفظش کنه عزیزم.مرسی از راهنماییت😘😘
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 خدا حفظش کنه عزیزم.مرسی از راهنماییت😘😘 عزیزمی😘😘 انشاءالله همه نی نی ها و خواهرزاده شما رو هممم😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸