2777
2789
عنوان

پسری که میاد خواستگاری قبلش

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 37 پست
تعریف میکنی؟ حتما تو رفتارش مشخص میشه؟ مثلا فرض کن دانشگاه یا محل کار مشترک دارین

ما از بچگی دوست خانوادگی بودیم اما از وقتی یادمه ک دیگه من بزرگ شده بودم اصصصصصصلا و ابدااا بهم محل نمیداد ن نگاهی ن سلامی هیچی.خونمون هم نمیومد.البته مامانش خیلی واضح بود ک منو پسند کرده.بعد هم ک اومد خواستگاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی دیگه من ازدواج کرده بودم. انقدر بد رفتار میکرد ک حالم ازش بهم میخورد و الانم میخوره😑😂

وااا ینی با وجود بد رفتاری دوست داشته؟

مثلادچطور بود رفتاراش؟؟

واقعا؟😐😐😐😐😐😐😐 وای خدا مگه میشه اصلا نشون ندههههه

اره چون به قول خودش پسر تا قبل عقد نباید عااقشو ابراز کنه چون ظلم میکنه در حق دختر.چون ممکنه به ازدواج نینجامه ودختره وابسته شه.کلا خیلی پسر خوبی بود حیف اصفهانی بود ودورر بابام نزاشت گفت فقط همشهری

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
وااا ینی با وجود بد رفتاری دوست داشته؟ مثلادچطور بود رفتاراش؟؟

اره . مثلا من یکاری میکردم پوزخند میخره میزد یا بی محلی میکرد و از این چیزا... اونموقع من ۱۸ سالم بود اونا از خارج برگشته بودن ایران بابت کاری . منو دیده بود میگفت به پدر مادرش که عههه فلانی مگه ۱۰ سالش نیست چجوری میره دانشگاه؟؟😒😒😒

بعدم من ۱۹ سالگی ازدواج کردم با همسرم . اونام اسفند رو آتیش شدن ... وقتی مهمونی بود همش از گوشه کنارا بهم نگاه میکرد ..هوووف خیلی بد بود اخرشم مادرش باهامون قطع رابطه کرد و برگشتن به همون کشور

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤