این اقاهه دو تا زنو تو یه خونه نگه میداره هردوشونم کاملا راضین.زن اولیه حاملست بچشم دختره دیشب فیلم تعیین جنسیت گذاشته بودن.خانوم اولش خیلی خوبه ولی از زن دومش متنفرم.پیجشون تو اینستا علی شکارچی بزنید میاد
قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تازه از سر نی نی سایتا افتاده بود..مرسی یادشون انداختی🥺😒
parisa_azeri_qizسابق🙃 گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
اخبارشونو خوندم... حقیقتا چندزنه بودن رو کار کثیفی میدونم
ولی تعجبم ازونا بود ک میگن تو زندگی بقیه دخالت نکنین و تا خرخره رفتن توی پیج اینا و هرروز درموردشون حرف میزنن
منظورم با شما استارتر محترم نیست ی مدت خیلی تو سایت مد شده بود برای همون
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
ماهم یکی تومحلمون داریم تویه خونه ی ۵۰ متری زندگی میکنن اولیه بچه دارنمیشده دومیرو مرده گرفته بعد دومیه باردار شده اولیه هم باردارشده اولی پسرش شده دومی دخترش بعد اون دوباره بچه دارشدن الان هرکدوم یه دختر یه پسر دارن اولیه یه مغازه اجاره کرده خیاطی میکنه فقط واسه اینکه پیش هووش نباشه!!!!طفلک بچه هاشون
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔