2777
2789
عنوان

اینارو میشناسید??دوتا هوو

525 بازدید | 20 پست

این اقاهه دو تا زنو تو یه خونه نگه میداره هردوشونم کاملا راضین.زن اولیه حاملست بچشم دختره دیشب فیلم تعیین جنسیت گذاشته بودن.خانوم اولش خیلی خوبه ولی از زن دومش متنفرم.پیجشون تو اینستا علی شکارچی بزنید میاد

زندگی منی🇦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم 

چرا خرا رو شاخ می کنید

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

احمقها.را.معروف.نکنیم#  

احمقها_را_شاخ_ نکنیم#  

احمقها-را-بزرگ -نکنیم#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

تازه از سر نی نی سایتا افتاده بود..مرسی یادشون انداختی🥺😒

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

خاک بر سر اون مردک عوضی و اون خانم که زن دوم شده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

اخبارشونو خوندم... حقیقتا چندزنه بودن رو کار کثیفی میدونم

ولی تعجبم ازونا بود ک میگن تو زندگی بقیه دخالت نکنین و تا خرخره رفتن توی پیج اینا و هرروز درموردشون حرف میزنن

منظورم با شما استارتر محترم نیست ی مدت خیلی تو سایت مد شده بود برای همون

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

مصداق بارز مزلف

ادم بی درک و منطق و انسانیت

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

اینجا اینارو معروف میکنید چارنفر میرن فالو میکنن چارنفر از سر کنجکاوی میرن بازدید میخوره و....

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

ماهم یکی تومحلمون داریم تویه خونه ی ۵۰ متری زندگی میکنن اولیه بچه دارنمیشده دومیرو مرده گرفته بعد دومیه باردار شده اولیه هم باردارشده اولی پسرش شده دومی دخترش بعد اون دوباره بچه دارشدن الان هرکدوم یه دختر یه پسر دارن اولیه یه مغازه اجاره کرده خیاطی میکنه فقط واسه اینکه پیش هووش نباشه!!!!طفلک بچه هاشون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔