2777
2789
عنوان

زخم سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 40 پست

[QUOTE=199018900]سلام شما چیکار کردی تا خوب شدی[/QUOTE 

سلام ...والا من پماد تتراسایکلین چشمی زدم و سفالکسلبن 500 خوردم ... شبا هم قبل از خواب عسل طبیعی زدم با گاز استریل پوشوندم ... روزی دو بار هم با شامپو بچه میشستم و خشک میکردم ...شما الان زخمت چطوریه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=199018900]سلام شما چیکار کردی تا خوب شدی[/QUOTE  سلام ...والا من پماد تتراسایکلین چشمی ...

عسل رو کجاوزدی زخم که بازه میره داخل 

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

شما الان بخیه ات باز شده 

سلام گلم ماله من نه عزیزم ماله خواهرم الان۵۲روزه که زایمان کرده امااز روز ۱۲دهم باز شد وهرچقد میره دکتر فایده نداره دیگه افسردگی‌گرفته 😔😔😭😭😭عزیزم عسل طبیعی هست فقط اگه بره داخل مشکلی نیست؟؟ماله شما چقد طول کشید خوب شه خواهرم ۱۵بار رفته دکتر خودش هی شسشو میده فایده نداره عزیزم توروخدا یچیزی بگو خیالم راحت شه   

سلام گلم ماله من نه عزیزم ماله خواهرم الان۵۲روزه که زایمان کرده امااز روز ۱۲دهم باز شد وهرچقد میره د ...

اصلا نگران نباش روش عسل بزنه روش گاز استریل بزاره شب تا صبح بمونه انشالله خوب میشه ...برای من نزدیک 70 روز باز بود عسل زدم دو شب بسته شد ....البته عسل من طبیعی بود 

اصلا نگران نباش روش عسل بزنه روش گاز استریل بزاره شب تا صبح بمونه انشالله خوب میشه ...برای من نزدیک ...

عزیزه دلم پیامت امیدوارم کرد خداکنه عسل جواب بده ممنونم جواب دادی واقعا نمیدونم به کی بگم هرکی میگم میگه وا مگه میشه همچین چیزی  ادم بیشتر ناامید میشه 

سلام گلم خوبی  هروقت امدی سایت میشه جوابمو بدی خواهرم عسل گذاشت خیلی امروز از جای بخیه عفونت و ترشح زد بیرون به نظرت بازم بذاره دلیلش چی بوده 😢😢😢

سلام گلم خوبی  هروقت امدی سایت میشه جوابمو بدی خواهرم عسل گذاشت خیلی امروز از جای بخیه عفونت و ...

دوستم ...احتمالا بخیه خواهرتون هنوز عفونت داره ...بهش بگو هر شش ساعت سفالکسین 500 بخوره و روزا دوبار شستشو بده و پماد تتراسایکلین چشمی بزنه ...شبا هم عسل روش بزاره ... باید محل زخم تمیز بمونه و مدام پماد یا عسل زده بشه ...اگر شکمش روی زخم میوفته شکمش رو با دست بکشید بالا با یه روسری ببندید تا خوب موضع هوا بخوره سعی کنه آناناس و آب پرتقال زیاد بخوره