2777
2789
عنوان

شوهر موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 35 پست
خب طلاق بگیرم که چی بشه مردم نمیگن این دختره تازه دوماه ازدواج کرده چرا طلاق گرفته. اشتباه بزرگی کر ...

عزیز دلم تو هرکاری کنی مردم یه چیزی میگن.

قرار نیست بخاطر حرف مردم خودتو آزار بدی.

راحت بهش بگو از این رفتارات خوشم نمیاد با کارات منو اذیت می‌کنی. یا خودتو اصلاح کن یا خدانگهدار 

عزیز دلم تو هرکاری کنی مردم یه چیزی میگن. قرار نیست بخاطر حرف مردم خودتو آزار بدی. راحت بهش بگو از ...

گفتم بهش اما الکی گفتم ولی باورش شد گفت خودمو میکشم بری از در بیرون پام به دادگاه نمیرسه😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین سوفیا جون به نظرم تنها کسی که میتونه کمکش کنه خود شمائین از امشب شروع کن بگو بیا راجب خدمت سرباز یت برام حرف بزن وسط حرفاش یاداوری کن که من بهت افتخار میکنم از کارایی که فقط ی مرد میتونه انجام بده براش بگو ازش تعریف کن حتی بخاطر کارای کوچیک بگو عجب زوری ماشالا شبا تو بغلش پشتت و بکن بهش بگو اینجوری حس میکنم تکیه گاهم پشتمه اروم میخوابم خیلی کارا هست که میتونی تغییرش بدی

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
ببین سوفیا جون به نظرم تنها کسی که میتونه کمکش کنه خود شمائین از امشب شروع کن بگو بیا راجب خدمت سربا ...

خب همه اینکارا درست انجام دادم و بازهم چشم انجام میدم.اما نباید درقبال من مسئولیت داشته باشه رفتیم جنگل من داشتم میوفتادم روی بوته خار منو نگرفت دویید رفت داداشش که۱۷ سالشه منو گرفت 

بعدشم اصلا برام خرج نمیکنه نمیگه یه شارژ براش بگیرم

من خودم دانشجوی روانشناسی ام بخاطر همین راضیش کردم گفتم میخوام رفتار خودمو درست کنم زندگیمون بهتر بشه تا قبول کرد بیاد وگرنه میگفتم بخاطر تو میخوام برم میگفت نه🤦‍♀️