2777
2789
اوه اوه باش سعی میکنم ترک کنم این عادت مردم آزاریو    

😃منو لایک کن هروقت خواستی... من بدم نمیاد مرسی، 🌻😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیو🤩🤩🤩 مماغمو نوموخوای؟ببین چ نازه 🙄

وااااااااااااااییییییییی سوگند 😖😖😖😖😖😍😍😍😍😍😍😂😂😂😂😂😂 عذابم نده

خدایی خیلی نازی خیلی😍😍😍 همه جات نازه اعم از مماغ 😶🤣😍

وااااااااااااااییییییییی سوگند 😖😖😖😖😖😍😍😍😍😍😍😂😂😂😂😂😂 عذابم نده خدایی خیلی نازی خیلی😍 ...

الکی نگووووووو  جوری گفتی واااااای قند تو دلم آب شد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 لهنتی 🤪🤪🤪🤪🤪🤪کاش شانسمم خوشگل بود 🤕🤕🤕🤕

الکی نگووووووو  جوری گفتی واااااای قند تو دلم آب شد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 لهنتی 🤪 ...

ی چی بگم باورت میشه؟؟؟ 

فقط نخندی بهماااا😖😖😖😖🤕🤕🤕🤕🤣🤣

یه چنتا رمان خوندم تا الان، تو رمانه از دختره و صورتش تعریف میکنه نویسنده و مثلا میگه خیلی قشنگه

همش تورو تصور میکنم 😍😍😂😂😂😂

عزیزدلممممممم، الهی همیشه سلامت و خوشحال باشی

شانست خیلیم خوبه 😍

گل دخملیت ک عشقه😍

عشقت

خیلیم عالی هستی😍

ی چی بگم باورت میشه؟؟؟  فقط نخندی بهماااا😖😖😖😖🤕🤕🤕🤕🤣🤣 یه چنتا رمان خوندم تا الان، ...

راست میگی؟؟؟؟ الهی قربونت بشم باورم نمیشه چ خوب ک همش ب یادمی ازین ب بعد رمان زیاد بخون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توام همینجور عزیزدلمممممم انشالله همیشه سالم و سلامت و شاد و پولدار باشی😉😁😁😁😇😇😇😇🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍مرسی ک انقد بهم لطف داری دورت بگردم🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤💋💋💋💋💋🤩🤩🤩🤩🤩

راست میگی؟؟؟؟ الهی قربونت بشم باورم نمیشه چ خوب ک همش ب یادمی ازین ب بعد رمان زیاد بخون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

خدانکنه مهربونم 😙😙😙😙 اره من همیشه به یادتم یکی یه دونم  😍😍😍 اگه یکم از خوشگلیای تورو داشتم ک دیگه چی ازین بهتر میشد 😂😂😂🤕🤕🤕

فداتشم عزیزمی دوست جونیم 😍😍😍❤❤❤❤💕💕💕💕💋💋💋💋🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🥰🥰🥰🥰

خدانکنه مهربونم 😙😙😙😙 اره من همیشه به یادتم یکی یه دونم  😍😍😍 اگه یکم از خوشگلیای تورو داش ...

میسی ک هستی عچقم💋❤😍

خوشگل ک هستی اما راستش اصلا یادم نیست صورتت اخه یبار عکستو گذاشتی🤔🤔

چش

😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔