2777
2789
😂 اره تو تاپیکاش بودم  اخه بعضیا شعور ندارن ماهم مث خودشون باش حرف میزنیم  وقتیم مث خو ...

ولی ادم های باشعور با افراد کم شعور مثل خودشون رفتار نمی کنن جانم 😁🌸

از اون عکسم خواستید استفاده کنید

من که خواهشم و کردم 

یه جورایی تیری زدم در تاریکی... 

روز و روزگارت خوش🌸

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ولی ادم های باشعور با افراد کم شعور مثل خودشون رفتار نمی کنن جانم 😁🌸 از اون عکسم خواستید استفاده ...

اتفاقا باید با ادما مث خودشون رفتار کنی 😄

نیازی با اجازه نبود ک استفاده کنم یا نکنم چون صاحبس نیسی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا باید با ادما مث خودشون رفتار کنی 😄 نیازی با اجازه نبود ک استفاده کنم یا نکنم چون صاحبس نیسی

عزیزم نمی دونم دلیل این برخوردت چیه

من همیشه به بچه ها با شوخی می گم کاپی کردی 

اصلا کلمه ی کاپی فانه

من فقط اون عکس و دوست دارم

همین 

رفتارت من و به شدت ناراحت کرد

ادمی نیستم که نگم... 

این هشتگ هارو چک کن ببین 

این شوخی من با بچه هاست

حتی تو توئیتر هم اینطوری با کاربرا شوخی می کنم

کاپی_با_ذکر_منبع#

کاپی_نکن#

کاپی_می_کنما#

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
عزیزم نمی دونم دلیل این برخوردت چیه من همیشه به بچه ها با شوخی می گم کاپی کردی  اصلا کلمه ی ک ...

دلیلی نداره توی دوتا تاپیک گفتی گفتم اوکی باشه 

دوباره اینجا گفتی 

دلیل نمیشه وقتی یکی یه عکس مشترک‌با شما میزاره حتما صاحبشی و‌بگی نزار یا بزار اونم توی سایت عمومی 

منم ادمیم ک‌کاری ب بقیه ندارم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
دلیلی نداره توی دوتا تاپیک گفتی گفتم اوکی باشه  دوباره اینجا گفتی  دلیل نمیشه وقتی یکی ی ...

من نگفتم عزیزم

بچه ها از جریان کاپی خبر داشتن 

تگم کردن اگه یادت باشه

من کاربری ها یادم نمی مونه.... 

زود عصبی می شی 

حس کردم سنت پایینه

واقعا نمی دونستم همچین واکنشی نشون می دی... 

اگه ناراحت شدی معذرت می خوام 

من نگفتم عزیزم بچه ها از جریان کاپی خبر داشتن  تگم کردن اگه یادت باشه من کاربری ها یادم نمی ...

همچنین گل