shinaada مدیر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 506 عنوان فقط اونیکه اینستا گفته بود نی نی سایتیا سبزی پاک میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست اره سبزی پاک میکنن تو بشینی جلو دوربین بخوری والا کارش خوردن غذذا جلو دوربینه اینش کار ندارم ولی اینکه میاد به ادمای ی سایت توهین میکنه بده اسم کاربریش هم یادم نیست چون برام مهم نیست اصلا کاربر ۹۲ 1400/03/01 | 14:00 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinaada مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 506 مقصر خودمونیم که اینا رو بزرگ و مهم میکنیم که بیان اینطوری درموردمون صحبت کنن منکه خودم به شخصه هیچ ... والا منم نمیشناختمش از همین نی نی سایت خوندم .نه اینارو فالو میکنم نه لایک کاربر ۹۲
دخترخودساخته7 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 7585 والا منم نمیشناختمش از همین نی نی سایت خوندم .نه اینارو فالو میکنم نه لایک احسنت# 👍👌👌👌👌👌👌👌👌 (( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
nazi_98 عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 9163 ببین سایت و اینستا نداره الان اینستا فحاشی رو میتونن پاک کنن و فقط کامنتای مثبت باشه پس اینجا و اونج ... اون دیگ بخودش مربوط میشه ک توهین کیو بخواد جواب بده توهین کیو جواب نده ..... درکل اینجا فخش میدن مسخره میکنن باید انتظار واکنشم داشته باشن تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨👩👧👦👵
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 من ک حالم ازش بهم میخوره نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 الان رفتم دیدم پیجوشو اصلا نمیشناختمش اصلنم ازش خوشم نیومدول کنین بابا نظر عن خانم مهم نیس راست میگه وقت با ارزشمونو صرف حرف زدن دربارع این عن خانم نکنینم نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
بنفش74 عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1053 اخه همون اینستام ممکنه براش کامنتای منفی بزارن دلیل نمیشه ب ادمای سایت توهین کنه آخه اونا رو زود بلاک می کنه
shinaada مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 506 اون دیگ بخودش مربوط میشه ک توهین کیو بخواد جواب بده توهین کیو جواب نده ..... درکل اینجا فخش میدن مسخ ... فک کنم شما از اون دسته ای ک میری کامنتا قربون صدقه اینجور ادما میری ! پس بشینه همون اینستا رو هم توهین کنه کسی ک میره تو اینکار میدونه نظرات موافق و مخالف راجبش همه جا هست کاربر ۹۲