2777
2789
عنوان

خرگوش 🐰🐰

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 19 پست
منم‌ به حیوانات خیلی وابسته میشم 🥺

خیلیم آدم خودش اذیت میشه، الان تو حیاط مامانم اینا یه گربه بچه کرده، یه دونه بچه داره، دیروز دیدم گردنش کج شده نمیدونم چرا، همش تو فکرشم زنگ میزنم به مامانم اینا حالشو میپرسم، همش ذهنم درگیر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها دخترم خرگوش لوپ داره سه ماهه داریمش تو تراس میزاریم دخترم خیلی دوسش داره دو هفتس دارم میبینم تک سرفه میکنه خیلی نگرانم ناراحت نشه اکثرا تو بغلشه چیکار کنم خودمم وسواس دارم ننیزارم خونه بیاره ی موقع با التماس چنددقه احازه میدم 

خیلیم آدم خودش اذیت میشه، الان تو حیاط مامانم اینا یه گربه بچه کرده، یه دونه بچه داره، دیروز دیدم گر ...

اخی😕

شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

نه فک نکنم خرگوش خیلی بامزه باید حیوون دوست باشی تا بتونی باهاش کنار بیای و متینی بهش آموزش بدی دستشویی شو اگه کار بدی کرد اصلا سرش داد نزن قاطعانه بگو نه  با یه انگشت دستتو بزار رو دماغش متوجه میشه که کار اشتباهی کرده