2777
2789
قیافه با هیکل فرق داره برای من خیلییییی مهم بود

خب الان چطوریه؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین اول اینکه قیافه در کنار شخصیتش که باید به دلت بشینه جذاب میاد در غیر این صورت واقعا به هیچ دردی نمیخوره و اینکه اصلا هم شخصیت هم قیافه خیلی سلیقه ایه خیلی خیلی 

مثلا من شیفته ی یه بازیگری شده بودم ازنظر خودم خیلیی جذابه و شخصیتش هم به شدت جذابه برام از به طرف دیدم اینجا خیلیا گفتن چهرش رو نمیپسندن در حالی ک خیلی خوشکله

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
مهمه خیلی مهمه نمی گم باید خیلی خوشگل باشه ولی  باید بدلت بشینه  من از اول همه شرایط همس ...

دقیقا 

چرا ما خانوما خودمونو گول میزنیم؟میگیم ن مهم نیست از این حرفا

ببین اول اینکه قیافه در کنار شخصیتش که باید به دلت بشینه جذاب میاد در غیر این صورت واقعا به هیچ دردی ...

کی؟

اره سلیقه هست ولی میگم خوشگلی شوهر برای خانوما خیلییییی مهمه 

دقیقا  چرا ما خانوما خودمونو گول میزنیم؟میگیم ن مهم نیست از این حرفا

بخاطر اینکه می خوایم منطقی فکر کنیم

همه ی جوانبو می سنجیم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نه اینکه مهم نباشه اما من خودم به شخصه میگفتم یکی باشه که بهم بیایم نه ازم کمتر باشه نه بیشتر تا اگه دستشو میگیرم تو خیابون راه برم با فاصله نباشه که فکر کنم بقیه مسخره میکنن .الانم بعده ۴ سالدیگه قیافش تکراری شده اما چون باب دلم دوسش دارم 

به نظرم اخلاق و رفتاره که چهره ی ی قرد رو به نظر خوب میکنه  من ی شوهر خاله دارم اصلا خوشگل نیس ...

بقیه بله همسرش چی؟

اینکه یکی قیافه نداشته باشه هیکلم نداشته باشه ک خیلییییی سخت میشه

بقیه بله همسرش چی؟ اینکه یکی قیافه نداشته باشه هیکلم نداشته باشه ک خیلییییی سخت میشه

من دوس دارم بگن توازهمسرت خوشگل تری چراااا؟؟

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

کی؟ اره سلیقه هست ولی میگم خوشگلی شوهر برای خانوما خیلییییی مهمه 

والا من اول شخصیت بعد قیافه 

یعنی جوری که ارتباط عمیق برام مهمه قیافه برام مهم نیست همون معمولی باشه خوبه

حالا بگذریم که اگ واقعا دوستش داشته باشی چهرشم به نظرت خوشکل میاد 

محمد رضا غفاری 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤