2777
2789

سلام دوستان

هرکی باور نداره لطفا کامنت نزاره🚫

واسه من چند بار طلسم گرفتن

یکی واسه جدایی از نامزدم

یکی هم بدبختی و بختن بستم 

دو تا طلسم خیلی سنگین روم بوده

الان باطل شده ولی همه میگن درسته باطل شده ولی نحسی و امواج منفی اش تا یه مدت میمونه

و خب ی حالتای افسردگی هست که میگن از اجرای اون طلسم بده بوده

سوال من از شما اینه تا چه مدت بعد باطلی 

نحسی و حالات افسردگی طلسم میره؟

خیلی طلسم خطرناکی بود و داشتم ضرر جانی میدیدم

از کجا مطمئنی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک تو سرشون کنن زندگی مردمو به گند کشیدن خدا ازشون نگذره

توکل به خدا کن زود جواب مییگیری

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

4قل زیاد بخون و سوره یس و اینکه زیاد اهنگ گوش نده تا مدتی و یکم به روحت برس..غذا تا خر خره نخور..چند روز روزه بگیری بهتره..

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

هر روز اسپند دود کنید

هر روز صدقه بدید (حتی کم)

هر روز صبح سوره یاسین قرائت کنید

و تا مدتها ادامه بدید

ان‌شاالله سنگینی و آثار منفی اون طلسمها از بین میره

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
4قل زیاد بخون و سوره یس و اینکه زیاد اهنگ گوش نده تا مدتی و یکم به روحت برس..غذا تا خر خره نخور..چند ...

واسه نامزدم که الانم پیشم نیست

ولی واسه اثر طلسما افسرده شده و بیماری اعصاب گرفتهن‌میتونم نیابتی کاری کنم امواج منفی طلسم دفع شه واسش؟

هر روز اسپند دود کنید هر روز صدقه بدید (حتی کم) هر روز صبح سوره یاسین قرائت کنید و تا مدتها ادامه ...

ممنونم‌از راهنماییتون

میتونم نیابتی برا نامزدم انجام بدم؟

ما رو با طلسم جدا کردن

و الان پسره بیماری اعصاب گرفته و افسرده شده میگن امواج منفی دورشون گرفته

راهی هست برا ایشونم از راه دور امواج منفی بره؟

ممنونم‌از راهنماییتون میتونم نیابتی برا نامزدم انجام بدم؟ ما رو با طلسم جدا کردن و الان پسره بیما ...

بگید ایشونم این کار ها رو انجام بدن

مخصوصا اسپند دود کردن و صدقه دادن

اگه نتونستن سوره یاسین قرائت کنن شما به نیابت از خودتون و نامزدتون یه بار بخونید

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌