کوزت۱۳۷۳ مدیر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1936 عنوان روز چشم رنگی ها مبارک😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 65 پست روز همه ی چشم رنگی های نی نی سایت مبارک..آقایون درخواست دوستی ندن که گزارش میزنم ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁 1400/03/01 | 02:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمناخانمم عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 3558 حرفت خوب نبود عزیزم اولا افتخار ب چیزی ک تو ب دست اوردنش هیچ نقشی نداشتیم بلاهت بعدم فخر فروشی بهش ... من خودم چش رنگی نیستم که بخام فخر بفروشم😊
کوزت۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1936 یا خدا دعوا نکنید دیگه به نظرم چشم رنگی ها خشکلن چشم مشکی ها حذابن و چشم قهوه ای ها خاصن ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
کوزت۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1936 مثلن تاپیک تبریک بود به رنگ پی پی رسید😷😷 چه غلطی کردم تبریکم نمیشه بگی😭 ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
درّین عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 8338 مثلن تاپیک تبریک بود به رنگ پی پی رسید😷😷 😅مدل چشم حالت چشم از رنگی بودنش خیلی خیلی مهمتره مثل چشم پسر من❤️ واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما 😤😤🤨🤨
خانوم_طلاااا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 2100 حسود# نباشیم بنظرم چهره حسودی وپز دادن نداره چیزیه که توش نقش نداشتیم.....
کوزت۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1936 سبزم رنگ اسهاله خیلی افتخار نکنین پوووووف عزیزم همه رنگ ها قشنگه دیگه خدایی ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
کوزت۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1936 😅مدل چشم حالت چشم از رنگی بودنش خیلی خیلی مهمتره مثل چشم پسر من❤️ سالم باشه انشالله چشم بد ازش دور باشه😘😍 ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
تمناخانمم عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 3558 بنظرم چهره حسودی وپز دادن نداره چیزیه که توش نقش نداشتیم..... درسته ولی فک کنم وقتی ویژگی های خوب همدیگه رو ب روشون میاریم حس خوبی میگیرن چرا این کارو نکنیم
خانوم_طلاااا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 2100 😅مدل چشم حالت چشم از رنگی بودنش خیلی خیلی مهمتره مثل چشم پسر من❤️ دقیقا همینه
کوزت۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1936 😂😂روزت مبارک چشم رنگی😉 من چشمام مشکی هست والا به خدا بهش افتخار میکنم..خدا بهم دوتا چشم سالم داده بسه ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
خانوم_طلاااا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 2100 درسته ولی فک کنم وقتی ویژگی های خوب همدیگه رو ب روشون میاریم حس خوبی میگیرن چرا این کارو نکنیم حق باشماست ولی مگه چشم قهوه ای ها ومشکی ها شامل چش رنگی نمیشن؟؟ به همه باید تبریک گفت همه خوشکلن..
تمناخانمم عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 3558 حق باشماست ولی مگه چشم قهوه ای ها ومشکی ها شامل چش رنگی نمیشن؟؟ به همه باید تبریک گفت همه خوشکلن..&n ... قطعا اونی ک چشمش مشکیه خاص نیسیه لب قشنگ داره یا یه هیکل قشنگ داره نمیشه گفت همه چشم رنگیا خاص بقیه بدرد نخورولی حالا میگن روز چشم رنگیاس تبریک بگیم حس خوبک منتقل کنیموالا من خودم چشم رنگی نیستم