2777
2789
عنوان

اینو برام فرساده😐

541 بازدید | 16 پست

ینی چی😐

گاهی هم به این فکر می‌کنم که آیا لازم است سوگوار مرگ کلماتی باشیم که معنایشان را برای ما از دست می‌دهند؟ شبیه سوگ در مرگ یا از چشم افتادن کسانی که عزیزان ما بوده‌اند. آیا نیست شدن معنایی سابقا پیدا، خود رنجی برای انسان نیست؟  
مثلا این من. آیا حالا که کلماتی دیرپا و عزیز برایم بی‌معنا شده‌اند، لازم است به عهد دیرین یادشان کنم و گاهی به مزار آن‌ها بروم و بپرسم ای "بی‌تابی"، ای "شفای بوسه دلخواه"، ای "شوقی غریب برای دیداری دوباره"، ای "اهمیت روشن نگه داشتن شعله امیدی گرم به فردایی نورانی"، ای "ناپذیرندگی و مبارز ماندن"، ای "من به روزهای بهتری خواهم رفت" حالا که مرده‌اید، این‌گونه که دور از من در سکوت وسرما خفته‌اید، آیا در گور دلگیر خود خوشبختید؟
شب است و باز رنج‌ها به مصاف آرامش خواهند آمد، بی این‌که بدانند برایم عزیزند، زیرا از معدود کسان من در این دوران طولانی و از معدود نشانه‌های زنده بودن دلم هستند...

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم اینو بفرست

نمیشه فقط سین میزنم وولیمنطورشو میخام بدونم

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
توهم اینو بفرست

اینو براش نفرستیا 

غرورش بدجور میشکنه

دارم میرم ب مدت طولانی... اگ  دیدینم دعوام کنین                                       بازم ان شاا... برمیگردم       

معمولا این متن ها هیچ ارزش ادبی ندارند یه جور ردیف کردن کلمات قلمبه سلمبه بدون کارکرد ان که طرف خودشم نمیدونه چی نوشته ولی یه ولی بزرگ هست به شدت میتونه برای شروع حرف و چالش صحبت کردن بین ما ایرانیان مفید باشه.

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
معمولا این متن ها هیچ ارزش ادبی ندارند یه جور ردیف کردن کلمات قلمبه سلمبه بدون کارکرد ان که طرف خودش ...

خب این بامنظورمیفرسه الان من موندم چش شد:/

وگرن میدونم‌چرندیاته

چطوري مخ ي پسرو تو چت ميشه زد؟! يعني طرف خودش امده ولي با چ بهونه هايي ميشه در كل تحريكش كني ك بيادو ...

راستش من اطلاعی ندارم یعنی به نظرم طرح این سوال هم زیاد دقیق نیست چرا که نه پسرا شبیه به هم ان و نه دخترا ، ولی چیزی که میتونم بگم با برداشت از حرفاتون اگه شما عجله نکنی دیر یا زود حرفشو میزنه اگه حرفی داشته باشه.

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
زده و الان باهميم فقط نميدونم چي بگم اخ اون نمياد منم نميدونم برمو چي بگم ت چت

اگه نگران مسئله ای هستین یا دغدغه‌ی خاصی دارید حتما مطرحش کنید چون طرف مقابل ممکنه اصلا متوجه نشه گاهی اوقات

طرف پزشكه و كلي ادم دورش خودش امد طرفم و خواست باهم باشيم و اينك گف خيلي برام احترام قائل و كلا هوام ...

راستش نمیدونم میگم که صحبت کنید باهاش خیلی شفاف و واضح از حساسیت ها و دغدغه ها تون بگید شاید از طرف اون آدم این رابطه جدی نباشه و اینو شما ندونید و در صورت دونستن تمومش کنید

حتي سر ي موضوعي دلخور شد گفتم من نباشم بهترع و ازم عذر خواست و گف اگ نري وبموني خوشحالم ميكني ت بهتر ...

خب گفتم که باهاش صحبت کنید و شفاف از خواسته هاتون بگید خیلی چیزا مشخص میشه