2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حیف ادم برا دختر خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 155 پست
حالا خودش اینقد عاشق دخترام هست ولی معزش مثل مغز پوسیدیه باباشه اونم اگه مغز درکار بود

اگه محبت میکنه ولش کن دخترا بلدن چه جوری از بابا پول بکشن دیگه ذهن خیلی از مردهای ایرانی اینطوره ما جامعه مون ضد زنه

نمیدونم چرا واقعا فرق میذارن؟اصلا شوهر اسی نه خیلیا دیگه خیلی از اطرافیان آشنا ها؟؟😐🤐جاری من 2تا پسر داره همیشه میگه به خودم می بالم که پسر زاییدم..۱۰تا دیگه هم بیارم پسره..نمونه اش😐😐😐😐

دخترم زندگیمه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوتادختردارم برعکس شوهرمنهیچ وقت جنسیت ب اش مهم نبود ولی برامن دومیم خیلی برام مهم بود ...

همش میگه تو دختر زایی 4تا هم بیاری دخترن منم ی وقتایی دوس دارم پسردار بشم تا ازکینه هاش خلاص شم ولی از بس اینجور میگه دیگه دوس ندارم باردارشم میترسم رفتارش بد تر بشه بامن

بابای منم میگه کاش پسرامم دخترمیشدن انقدکه ناراضین ازشون

آخه پسرسن بلوغ شون که میشه سرکش میشن واذیت میکنن ولی دخترهاآرومن ودلشون نمیادپدرومادرشون اذیت بشه

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین

من یه دختر دارم و چون پدر و برادر ندارم دوست داشتم بچه ی دومم پسر باشه که خدا رو شکر شد .ولی از فکر اینکه بخوام بینشون فرق بزارم قلبم به درد میاد از الان دوبرابر قبل به دخترم محبت میکنم با اینکه شانزده سالشه.و همیشه به شوهرم میگم من کار به قانون ندارم اگه یه هل پوک داشته باشم باید به مساواتبین بچه هام تقسیم بشه.اعصابم خورد میشه از این حرفها

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
نمیدونم چرا واقعا فرق میذارن؟اصلا شوهر اسی نه خیلیا دیگه خیلی از اطرافیان آشنا ها؟؟😐🤐جاری من 2تا پ ...

همینا باعث میشن مردا فک کنن بازن دوم پسر دار میشن

فقط دختر بزرگم دوس داره  کوچیکرو همیشه پنهون میکنه خجالت میکشه بگه دوتا دارم.همیشه میگه ی دختر ...

الهی بمیرم برا دختر کوچیکت 

بزرگ شه کلا اعتماد به نفسشو از دست میده و کم بود محبت میکنه مواظبش باش دخترا عاشق بابااشونن خیلی سخته پدرت تو رو نخواد😭😭😭 

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

اسی اگه دوتادخترداریدخوب دلش مونده براپسر

انشالله مهرومحبتش به دختراش بیشتربشه ودرکنارش یه پسرم بیار

خوب همه دوست دارن ازهردوجنسیت داشته باشن کاری به افکار قدیمی ندارم

من خودمم دوست داشتم دومیم پسربشه چون دخترداشتم،قدیمی هم فک نمیکردم فقط دلم ازهردومیخواست

من یه دختر دارم و چون پدر و برادر ندارم دوست داشتم بچه ی دومم پسر باشه که خدا رو شکر شد .ولی از فکر ...

عزیزم ایشالله سالم باشه چقدر اختلاف سنی زیاد بینشونه.

دخترم زندگیمه❤️
لیاقت نداره میدونی اگ دختراتون بفهمن چقدر توی روحیه شون تاثیر منفی داره

همیشه میگم اشتباه از منه که باوجود این اخلاق شوهرم بچه اوردم پس من مسولیت به بار میکشم نمیزارم بفهمن واشتباه من روشون تاثیر بزاره

همش میگه تو دختر زایی 4تا هم بیاری دخترن منم ی وقتایی دوس دارم پسردار بشم تا ازکینه هاش خلاص شم ولی ...

کاری نداره من جات بودم آی وی اف میکردم پسر میاوردم 

منم دوتادختردارم اگه شوهرم میخواست آی وی اف میکردم ولی چون نمیخوادمنم ازخواسته خودم می‌گذرم باهمین دوتادخترام‌خوش باشم

من دوتابچه بیشترنمیخواستم سرهمون دومیم برام خیلی مهم بود