2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حیف ادم برا دختر خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 155 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم دخترم یکسال و خورده ای عروسی کردم 

یکماهشم تو خونم نبودم ، همش خونه مامانم هستم 

بعدشم دختر و پسر نداره اولاد خوب هر جنسیتی داشته باشه بازم خوبه 

مهم ذات و تربیتشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
هرچی دلت میخواد بگو 

من خودم یه دخترم ولی واقعا شرم داره این حرف من اگر بودم خوردش میکردم توی هم

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

پس چرا شوهر من و نود درصد مردای اطرافمون عاشق دخترن 

یعنی ما طبیعی نیستیم ؟؟

بسه دیگه 

شوهرت غلط کرد 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

خدایاااااا 

خداونداااا

خدایاااااااا قربون بزرگیت بشم تورو قسمت میدم ب بزرگیت خدایا

ب هرکییییی ک همچی تصوری داره و دخترارو بد کردن پیش همه

خدایا بهشون ی پسربده جوری عبرت بشن ک بزبون بیارن قلط کردم 

جوری بشه بگع کله دنیا خودم پسرم ،فدای دخترم بشه

چی بوده این دختر ک من نمیدونستم

جیگرم میسوزه همچی چیزای شنیدنی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

این حرف شوهرت کلن برعکسه اتفاقا وختی پسرا ازدواج کنن میرن و دیگه پشت سرشونم نیگا نمیکنن این دختران که به پدرو مادرشون سر میزنن من الان خالم ۵ تا پسر داره طفلی دختر اصلن ندارع همه ی پسرا ب طرف خونواده ی زنشون کشیده شدن و خالم تنهای تنهاس و از پسراش گله میکنه

2790
2778
2791
2779
2792