2777
2789
وای چه ناراحت کننده اخر عاقبت بلاگری 

نمیدونم والا خدا بهتر میدونه که چیشده ولی امیدوارم اتفاق بدی واسشون نیوفته و اگه قهرن اشتی کنن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا خدا بهتر میدونه که چیشده ولی امیدوارم اتفاق بدی واسشون نیوفته و اگه قهرن اشتی کنن

اره انگشتر نداره راس میگی اه خدا کنه اشتی کنن خیلی اعصابم خورد شد عاطی دختر خوبیه 

فقط خدا
اره انگشتر نداره راس میگی اه خدا کنه اشتی کنن خیلی اعصابم خورد شد عاطی دختر خوبیه 

اره زوج خوبی بودن احتمالا قهرن چون اگه جدا شده بودن عکساشو پاک میکرد تو پیج خواهر شوهرشم رفتم عکسای عاطی بودن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره زوج خوبی بودن احتمالا قهرن چون اگه جدا شده بودن عکساشو پاک میکرد تو پیج خواهر شوهرشم رفتم عکسای ...

ای وای خدا کنه اشتی کنن بیچاره خودشم شوهره از خونه رفته فک کنم خونه برا عاطیه

فقط خدا
ای وای خدا کنه اشتی کنن بیچاره خودشم شوهره از خونه رفته فک کنم خونه برا عاطیه

اره انگار اخه شوهرش مربی فوتباله مگه چقدر درامد داره عاطی ماشنشم فروخت واسه خونه لابد طلاهاشم فروخته کل وسایلم که عاطی میخره با بلاگری

اره خبری شد بم بگو والا دارم از کنجکاوی میمیرم 

🤣🤣ما چه بیکاریم

باشه اگه خبری شد میگم