2789
عکس پوستم😁

چقد صافه😍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

👀👁

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
ماشالله چ پوست خوبییییی😍 چ کار میکنی براش؟؟

کرم پودر و ترک کردم وازلینم میزنم.جدیدا رفتم تو کاره تونر و آبرسان و دورچشم چون ۲۵ سال به بعد باید جدی استفاده کرد

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
کرم پودر و ترک کردم وازلینم میزنم.جدیدا رفتم تو کاره تونر و آبرسان و دورچشم چون ۲۵ سال به بعد باید ج ...

ب پوستت وازلین میزنی؟؟

از چ تونری استفاده میکنی؟؟

کرم دور چشم چی؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
ب پوستت وازلین میزنی؟؟ از چ تونری استفاده میکنی؟؟ کرم دور چشم چی؟؟

اره شبا خیلی کم.سینره الان میخوام نیوا بزنم.کرم دورچشم مدیلن ک حالا میخوام برم دور چشم کافئین بخرم بهتره

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
چه پوستی زیبایی  چیکار می‌کنی آنقدر خوبه ؟ گلم

الان یکم بدشده بعد زایمان😁🤦‍♀️نوشتم گلم واسه بچه ها