2789
عنوان

بیغیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 198725 بازدید | 199 پست
نه بابا اسم دوستشو میاره که من میشناسم

چی نیگه؟ یعنی دوست داره با اونم رابطه داشته باشه؟ یا تو رابطه داشته باشی 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کدوم روانشناسی همچین حرفی زده😕

من مقاله و کتابشو خوندم پیج های مختلفم دیدم 

متاسفانه تونی نی سایت آدمو میکشن و میگن زشته و فلان ولی آمار اینجور موارد خیلی بالاست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بله

خیلی حواست باشه

واقعا نمیدونم باید چیکار کنی..... حتما برین پیش یه مشاور باهاش صحبت کنین اگه میگی اون نمیآد خودت تنهایی برو ببین کاریش میتونن کنن چون واقعا خطرناکه! ممکنه واقعا بخواد اون کارو 😖😖😖 انجام بده و هدفش ازین حرفا مقدمه چینی باشه! 

اینا واقعا دیگه چه بدبختیاییه افتاده به جون مردا

نمیشه ولی بعضیا میگن مثلا...من کیه؟که خب بعضی خانما بدشون میاد ولی اختلال نیست ولی بعضیا اسم مردای د ...

آخه یه سریا میگن شب؟

شوهرت؟

تورابطه؟

یاسنشون کمه نمیدونن یا خودشونو میزنن به اون راه که توشون آقاهم هست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه بابا اسم دوستشو میاره که من میشناسم

وقتی تو اون حالت نبود باهاش حرف بزن ببین چی میگه. ولی حتما ببرش پیش مشاور 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
چی نیگه؟ یعنی دوست داره با اونم رابطه داشته باشه؟ یا تو رابطه داشته باشی 

نه میگه تو و دوستم خیلی بارها وسط رابطه حرفمون میشه ولی میگه دیگه نمیگم ولی بازم شروع میکنه

من مقاله و کتابشو خوندم پیج های مختلفم دیدم  متاسفانه تونی نی سایت آدمو میکشن و میگن زشته و فل ...

میشه مقاله و کتابی ک گفتین رو معرفی کنین 

یه سری از پیجا ک روان شناسی زرد هستن شاید این حرف رو زده باشن وگرنه من تا حالا ندیدم یک روان شناس تخصصی بخواد همچین حرفی روبزنه

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده