2789
عنوان

بیغیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 198725 بازدید | 199 پست
همچین ادمایی رو باید چال کرد خاک تو سر مردی که بی غیرت باشه  والا یه حیون نمیزاره کسی به جفتش ...

هاوالا برن از خروس غیرتو بفهمن جرئت نداری از چندقدمی مرغش رد بشی خدانیاره خروسی درحوالی مرغش باشه کارش تموم😂

معلوم نیس مردا وجوونای امروزی چه کوفتی مصرف میکنن کلا از مردی ام افتادن تواین مواد های صنعتی هرچی هست ریختن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
همش که نه ولی خیلی موثره هم فیلمهای +۱۸هم شبکه های مجازی هم ذات آدمها اما بیشتر اوقات پیشنهادش از طر ...

اره ولی من یکی بود میگفت ب قول شما شوهرش اسرار کرد تا راضی شد جالب اینکه پشیمون هم نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم  به خونوادم بگم اگه بفهمن طلاقم میدن اونا تعصبی ان

از چی میترسی اخه زندگی با همچین ادمی چه لذتی داره به ایشون میگن یعنی مرد وقتی واست هیچ ارزشی قائل نیست غیرتی روت نداره که هیچ خودش میخواد بکشوندت به چه کارای 

من جات بودم یه لحظه نمیگذشتم به خانوادم و خانوادش میگفتم اونم با دادو بیداد که درس عبرت بشه واسش قبل اینکه اتفاق بدی بیفته این کارو کن

اره ولی من یکی بود میگفت ب قول شما شوهرش اسرار کرد تا راضی شد جالب اینکه پشیمون هم نبود

خیلیها بعد یکبار از سرشون درمیاد و دیکه نمیخوان اما توذهنشون آثار منفیش ازبین نمیره حتی با همون یه بار اعتمادشون ازبین میره و جدامیشن

کمن آدمهایی که هردو رضایت دارن و انجام میدن اینکارو و زندگیشون لطمه نمی بینه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
این چیزا بوده منتها فضای مجازی نبوده که کسی بخواد ناشناس تمایلاتش رو ابراز کنه عزیزم. عین داستان قوم ...

دیگه خدایی هرچی بوده مث الان نبوده

تصورات ادم بهم میریزه ازناموس و غیرت وابرو وگناه و... 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
حالا راهنماییم کنید چکار کنم از این افکار منفیش راحت بشم

باهاش منطقی حرف بزن که تکرار نکنه بعد هم حتما برین روانشناس بنظرم با گفتن به خونواده ها مشکلتون حل نمیشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
احتمال این خانمها هم با کس دیگه رابطه دارن 

حکایت دیگ گشتِ سرشو پیدا کرده بچه اینا چی ازاب درمیاد بااین همه مشکلات رفتاری

نمیدونم چکارکنم از زندگی خسته شدم

گفتم که به خانوادت بگو اینجور ادم مشکل داره وقتی چند بار تذکر دادی گوش نداده با دادو بیداد خانواده هارو بریز بهم که بفهمه چی به چیه یا ادم بشه یا ادمش کنن

مجبور میکنن خب، کتک میزنن، میگن اگه اینکارو نکنی طلاقت میدم و ازین داستانا زیاده گلم

چجوری یه خانم شوهرشو میزنه! 

اگه اقای بزنه یعنی گردنتو هم زد نباید تن به همچین کاری بدی باراولی که گفت بزنی تو دهنش یه دعوا راه بندازی تاطلاقم بری ولی جلوشو جمع کنی چه خبر مگه 

دیگه خدایی هرچی بوده مث الان نبوده تصورات ادم بهم میریزه ازناموس و غیرت وابرو وگناه و... 

خب طبیعتا با گذر زمان خیلی چیزا عوض میشه پ. ورن هم کمک میکنه ک گرایش واقعیتو پیدا کنی، من دوستم بخاطر رابطه داشتن شوهرش با مادر شوهرش جدا شد

چجوری یه خانم شوهرشو میزنه!  اگه اقای بزنه یعنی گردنتو هم زد نباید تن به همچین کاری بدی باراول ...

عزیزم من آقارو گفتم نه خانم. گفتم شوهره ممکنه مجبور کنه از طریق کتک. خیلیا فکر میکنن خلق شدن برای تمکین

احتمال این خانمها هم با کس دیگه رابطه دارن 

نه همیشه اینطوری نیست