2777
2789

بله

سینک هست با گوشی 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعتا رو تو  حوضه ما بسی حساس و چک میکنن

میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااا  من میتوووونم  
اصلا مارو نمیگردن من خودم دوباره سر جلسه گوشی بردم ولی نتونستم در بیار چون بزرگه ولی خب بردم چک نکرد ...

😐

پایه چندم؟

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
اوپرا تقلب یاد بچا مردم میدی🙄😂😂

نه فقط امکانات ساعت رو گفتم 

تقلب از روی ساعت مهارت میخواد که من نه دارم نه یاد میدم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

😁😁 شوخی#  

شیطون 😊

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز