2777
2789
عنوان

جاری رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اومد در زد باز نکن بعد ک گفت بگو حمام بودم ی بار بگو هدفن گوشم بود متوجه نشدم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
جلوی در وایمیستم بدون تعارف میاد تو

بگو ببخشید کار دارم فعلا اصلا اجاره نده بهش که بخواد بیاد تو 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تحویلش نگیر . یا خودت از فردا برو خونش مثل خودشون برخورد کن ..

ما یکی داشتیم این مدلی البته جاری نبود

سوال هایی راجع به اتاق خواب و ایندمسائل میپرسید 

یعنی اون میپرسید که توام بپرسی چون انگار عقده در مورد این مسائل حرف زدن رو داشت.

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
شوهرم میگه درو باز نکنی بی احترامیه 

عزیزم سیاست داشته باش چرا ب شوهرت میگی 

قرار نیست ک همه چیز رو ب شوهر توضیح داد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
شوهرم میگه درو باز نکنی بی احترامیه 

من والا هرکس سوال خصوصي میپرسه می‌پیچونم مثلا میگه شوهرت چقدر حقوق میگیره میگم شکر میگیره دیگه 😐میگن چندساله ازدواج کردید میگم چندسالی هست میپرسن خونتون رهن یا اجاره یا مالک چقدر رهن دادید چقدر خریدید میگم فعلا که نشستیم... بعضی وقتا میگم همسرم تاکید کرده راجع به این مورد صبحتی نکنیم جایی ببخشید ساکت میگن 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ما یکی داشتیم این مدلی البته جاری نبود سوال هایی راجع به اتاق خواب و ایندمسائل میپرسید  یعنی ...

خوب پس این جور ادم‌ رو باید پیچوند و تحویل نگرفت .

من با جاری هام رسمی هستم .ا صلا در مورد مسائل  خصوصی   و زنانه حرف نمیزنم .سوالم بپرسن جواب نمیدم 

سوال های شخصی پرسید پوکر فیس مستقیم توی صورتش نگاه کن و بگو چی باعث شده که فکر کنی میتونی همچین سوال های شخصی ای از من بپرسی؟ یا بگو چی باعث میشه مسایل شخصیم تا این حد برات مهم باشه که نتونی جلوی خودت رو برای پرسیدن این سوال بگیری؟ بعد انقدر مستقیم توی چشمش نگاه کن که به حرف بیاد به محض بیرون اومدن اولین کلمه از دهنش از جات بلند شو و کاملا عادی جوری که انگار صداش رو نمی شنوی و اون وجود نداره برو آشپزخونه از فریزرت گوشتی چیزی در بیار شروع کن آشپزی و سکوت کن 

خودش می‌ره بیرون 

این روش برای فضول ها تضمینی جواب میده فقط نگاه مستقیم توی چشم و بدون لبخند و کاملا پوکر فیس تا زمانی که اولین کلمه از دهنش خارج بشه رو فراموش نکن 

نباید چشمت رو بدزدی یا نباید لحنت آروم باشه کاملا محکم بپرس 

قشنگ میبینی که جفت می‌کنه  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
وااا. تو که آبروی  خودتو توی جمع بردی

عزیزم هرکاری کردم جواب نداد کسی که دخترشو بفرسته داخل اتاق خواب عروس داماد و خودشم کل خونتو بازرسی کنه وجلو همه ازت سوال شخصی بپرسه یا حتی توبیمارستانی که زایمان کردی بره ازپرستارت  پرس وجو کنه شما چکارمیکنی