2777
2789
عنوان

چاق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
سلوم عزیزم 

سلام، عزیزم، اصلا سر خود دارو استفاده نکن 
من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده

لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه

لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، آنلاین هم می تونی رژیم بگیری، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی
و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام، عزیزم، اصلا سر خود دارو استفاده نکن  من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزا ...

مرسی عزیزم خیر ببینی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چند کیلویی مگ من ۵۴ .قدمم ۱۶۴

۱۶۰ و ۴۵

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

دگژا و سیپرو رو سر خود نخورین

حالا سیپرو یکم بهتره ولی دگزا واقعا خطر ناکه بخاطر چاقی و اینا خودتو اذیت نکن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عشقم گوشیم خاموشه بیا خصوصی بخاطر وسوسه های شیطانی خاموش میکنم میدم مامانم

عزیز دلم الهی باچ

دگژا و سیپرو رو سر خود نخورین حالا سیپرو یکم بهتره ولی دگزا واقعا خطر ناکه بخاطر چاقی و اینا خودتو ...

مرسی عزیزم 

😘

مرسی عزیزم 

خاهش میکنم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

منم باید چاق شم

۱۰ کیلو کم دارم

بچه ها یه سوال؟ بادام چاق میکنه یا نه؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
منم باید چاق شم ۱۰ کیلو کم دارم بچه ها یه سوال؟ بادام چاق میکنه یا نه؟

باید کالری شمار نصب کنیم

سلام عزیزم میخوام یه محصول خفنیو بهت معرفی کنم چون خودم مصرف کردم و نتیجه دیدم میخوام بگم

با پودر چاقی مسمن فریور تو یه ماه بین 3 تا 6 کیلو چاق شدم صد در صد گیاهی و بدون عوارضه

اشتهاتو زیاد میکنه و افزایش جذب بدنتم میبره بالا باعث میشه زودتر چاق شی

ادرس پیجشم برات میزارم خیلی خفنه

mosamen__farivar