سلام اتفاقی مشکل کاربری رو خوندم که زمانی مشکل منم بود ، نکاتی که اینجا قرار میدم رو رعایت کنید انشاءالله که بهبود پیدا میکنید: البته کسانی که دکتر پوست تشخیص داده که درماتیت سبوره دارن
خودم دچار این مشکل بودم از راهنمایی تا آخر دانشگام
تا اینکه یک دارو گیاهی یک روغن ترکیبی بهم داد شامل روغن هسته انگور،هسته انار، هسته به و کتان که شب تا صبح به مدت دو ماه تقریبا بمالید ب صورتتون البته قبلش صورت رو بشورید و تا کمی مرطوب هست روغن رو بزنید اطراف چشم نزنید.
روزها یکی دوبار صورتتونو با صابون گل بنفشه که ضد اگزما هس بشورید و بعدش با این روغن تا یکی دو ماه صورت رو چرب کنید و اگر اذیت میشید بعد از دو ساعت بشورید
اگر خیلی چربیش اذیتتون میکنه فقط شب تا صبح بزنید، بعد از این دوماه دیگه صورتتون رو ک شستید تا مرطوبه کمی روغن نارگیل خیلی کم یا یک کرم مرطوب کننده سبک ک من ویتامین ای مای میزنم و زود جذبه، یا کمی گلاب به صورتتون بزنید.
دقت کنید هروقت بعد از درمان عود کرد چند روزی دوباره روغن ترکیبی رو بزنید. در ضمن خواب شبانه کافی و به موقع بسیار ب درمانش کمک میکنه، هفته ای دو سه بار هم ماسک خیار رنده و چند قطره گلاب قاطیش بزارید ب مدت نیم ساعت.
برای شوره های کف سر چند ماهی شامپو کتوکونازول استفاده کنید، بقیه مواقع هم شامپو سبوس برنج با چند قطره روغن زیتون قاطی کنید مصرف کنید بعد از حموم تا موها نم داره گلاب بزنید کف سرتون یا کمی روغن نارگیل ب دستتون بمالید و بعد کف سر رو باهاش مالش بدید یا از کرم ویتامین ای مای یا یک مرطوب کننده سبک برای کف سر استفاده کنید.
استرس رو هم از خودتون دور کنید چون تشدید میکنه.من اینطوری خوب شدم و از شر اون علایم خلاص شدم.هر وقت عود کنه معمولا سالی دو سه بار ، این مراحل رو رعایت میکنم
چیپس و پفکم نخورید.یکمم کبدتون رو پاکسازی کنید. قرص زینکم بخورید.
یک صلوات هم برای من و اون شخص که این روغن رو بهم داد بفرستید لایک بفرمایید💕🌹