2777
2789
خواهرشوهرم سکه پارسیان جاری بلیز شلوار برادرشوهرم قاب و ست نوزادی مادرشوهر پدرشوهر هیچی مامان با ...

چه خوب مبارک گلم . شوشو من نمیدونه ک ب خانوم کادو میدن بنظرت چطوری بیان کنم😉

هم کادو هم سیسمونی دستشون واقعا درد نکنه

منکه ۲۰ تومن فقط سیسمونیم شد.۲۵۰۰ گوسفند قربونی کردن.تازه مادرشوهرم میگفت چطور واست کادو ندادن.چه عجب شوهرم گفت هم گوسعند هم سیسمونی هم کادو

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه خوب مبارک گلم . شوشو من نمیدونه ک ب خانوم کادو میدن بنظرت چطوری بیان کنم😉

میدونه دیگه...بگو چشم روشنی  بابای بچم چی میخواد بعم بده

سال نودوچهار ما مراسم گرفتیم مادرشوهر عزیزم به شوهرم گفته برای اینکه ابروت پیش فامیلای زنت نره برو ی ...

اه دیگه خستم از این تیپ آدما . نداری بگو ندارم چرا فیلم بازی میکنی

اه دیگه خستم از این تیپ آدما . نداری بگو ندارم چرا فیلم بازی میکنی

دارن نمی خوان بدن خانواده شوهرم اعتقاد دارن برای پسر نباید خرج کرد من یازده ساله عروسشونم باور می کنی یه روسری ندیدم، تازه عروسیم هم مادرشوهرم برا اینکه ضایع نشه اومد در گوشم گفت زود باش حلقه ات رو دربیار بده بهت کادو بدم من خنگ هم قبول کردم، نمی دونم برا نی نی دوم چه کلکی می خوان سوار کنن چون دیگه نمی زارم شوهرم بخره بده بیاره برام

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
دارن نمی خوان بدن خانواده شوهرم اعتقاد دارن برای پسر نباید خرج کرد من یازده ساله عروسشونم باور می کن ...

ادم از همونش میسوزه دیگه وقتی دارن چرا درست حسابی جلو نمیان . خب توام ب شوهر بگو دیگه با فیلم بازی نکنه مادرت نخاستم کادوشونو

چقد بد گفته خب همون سیسمونی دادن لطف زیادیه بهش میگفتی

میگه وطیفه اس..اگه شوهرم جوابش نمیداد خودم میگفتم.فقط گفتم دیگه چقدر؟؟؟بارداریمم که استراحت مطلق  بودم همش مامانم میپخت واسمون می اورد.