2777
2789

سلام هرکی دوست داره مشخصاتشو و شهرشو به دیگران معرفی کنه،من خودم اسمم بیتاست متولد۷۵ مدرک فوق دیپلم معماری دارم الانم شغلی ندارم و با افتخار فروان اهل شهر تاریخی و با هویت نهاوند در جنوب غربی استان همدان هستم،با افتخار لر زبانم،(دوستان هرکی به شهر من سفر کرده یا اطلاعاتی داره لطفا در کنار معرفی خودش بگه مرسی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سحرم 😊تاهمینجارو داشته باش

راستی اهل اهوازم

همدان رفتم از عالی یکم اونورتر بود😍

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

سلام من سیده شرمین طباطبایی متولد ۶٠ هستم تخصص من دکترادر  فرقه های نوظهور است بچه میدان منیریه کوچه قلمستان هستم عاشق ایرانگردی هستم نصف ایران راپیاده رفتم  عاشق ایران هستم به شدت وابسته به خرید کتاب هستم  ارزوم سلامتی وسر بلندی ایران و ایرانی  لر  ترک عرب هورامی جاف  همه همه همه

بنده 16 سالمه 😂😂😂😂خودمم نمیدونم تو نینی سایت شغلم چیه 

اومدم همینجور برای فان

شیراز زندگی میکنم 

اینو بگم شیراز اروپای ایرانه بمولا 😋🙂

ما تو شیراز هرکاری کنیم گشت کاری بهمون نداره 

عخی خیلی خوبن 🙂

فقط میان تو پاتوقا کسایی ک مواد میزننو میبرن 

ب بقیه کاری ندارن 

سلام من سیده شرمین طباطبایی متولد ۶٠ هستم تخصص من دکترادر  فرقه های نوظهور است بچه میدان منیریه ...

خودت کجایی هستی؟ برام جالب بود ک از هورامی شناخت داری البته اسمت ب کوردا میخوره

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘