2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاید ۱۰ تا بیشتر ازین بیبی چک استفاده کردم😂 کلا c رو گمرنگ نشون میده

مدیکور لعنتی همینجوره  برای من منفی بود بعد چند ساعت متبت میشد اه

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
نه اونی که من میزدم مدیکور نبود ولی هیچوقتم مثبت نشد همیشه با یه ذوقی میزدم ولی هیچی☹

من نمیزنم تا مگر روزی 10 روز عقب بیفته 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره سریع افتاد  صورتیه فک کنم

خب پس مثبته.. من طبق تجربه میگم اگه دیر بیفته رنگشم تیره باشه منفیه ولی اگه سریع بیفته و رنگشم به صورتی بزنه قطعا مثبته

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
اره ولی ادم طاقت نمیاره

هر بار میگم و هربار😑

خب پس مثبته.. من طبق تجربه میگم اگه دیر بیفته رنگشم تیره باشه منفیه ولی اگه سریع بیفته و رنگشم به صو ...

خیلی دلدرد دارم البته هی میگیره ول میکنه

کمردرد هم که نگم دیگه 

بنظرتون علائم بارداریه یا پریودی؟

انشالله که خدا یه نینی خوشگل و سالم بهت بده عزیزم

انشاالله ماه دیگ به شما بده گلم. ممنونم عزیزم😘

خیلی دلدرد دارم البته هی میگیره ول میکنه کمردرد هم که نگم دیگه  بنظرتون علائم بارداریه یا پری ...

من خودم ک تا اخر بارداری درد پریود داشتم هی میگفتم الانه که پریود بشم

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین