2821
2789
عنوان

جاریم شلوار سوراخ و پاره

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 106 پست
خداخیرت بده من بلد نیستم واسه بروز منم درست کن به روحش برسه😓😂

چشم حتما 

فردا حلوا به نیابت از بروز رسانی هایی ک جان در جان افریدن 

نمیدونم درست گفتم یا نه ولی منظورم همونه دیگ

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هفته ای دوسه تا شلوار چ خبره؟ 😐💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

به نظر من کار شما زشت بوده شلوار رو برگردوندین 

میگرفتی مینداختی دور

به نظرم زشته که دیگه سلام نکنی علی الخصوص چون میگی سنشون از شما بیشتر

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
حالا به نظرتون از این ب بعد دیگ سلام هم ندم دخترش که منو پری روز دید انگار ن انگار ب جای اینک من ق ...

واااااااااای.اینهمه خوندم که برسه به جاهای هیجانیش🥴یعنی فقط میخواستی بپرسی سلام بدی یانه؟؟؟!!!!😖

😂❤ درسته فقط بجای در به بذار😆

عه میگم یه جاش همخونی نداشت مرسی 😆😆😆😆

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
حالا به نظرتون از این ب بعد دیگ سلام هم ندم دخترش که منو پری روز دید انگار ن انگار ب جای اینک من ق ...

شما خیلی شل گرفتی

درسته بزرگتره ولی باید باهاش جوری رفتار کنی که به خودش همچین جرئتی رو نده که اینطوری رفتار کنه با شما

کات کن یه مدت 

خودت رو دسته بالا بگیر

کلی هنر یاد بگیر 

مغرور باش

تا اطرافیان که ازت تعریف میکنن جاریت متوجه بشه و خودش پشیمون بشه از اینکه باهم کات کردین

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹