2777
2789
عنوان

گردن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست گرفتن چه ربطی ب گردن داره.. ب نت اهمیت نده.. ولی سرو صدا ک میکنی گردنشو میچرخ نه اینور و اونور ی ...

اره بچه نگاه ميكنه ميخنده بهم ولي دستشو كه ميگيرم سرش ميفته بچه دوستم همسن اين بود قشنگ ميارد بالا خيلي نگرانم

هرروز سه بار چند دقیفه بزاررو شکمش تا تلاش کنه گردنشو نگه داره

درست میشه

پسرمنم دیر گردن گرفت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره بچه نگاه ميكنه ميخنده بهم ولي دستشو كه ميگيرم سرش ميفته بچه دوستم همسن اين بود قشنگ ميارد بالا خ ...

کوچیکه هنوز آخه مگه اون میتونه گردنشو برداره بالا.. بچه هارو باهم مقایسه نکن اصلا ب هیچچچ وجههههه

هرروز سه بار چند دقیفه بزاررو شکمش تا تلاش کنه گردنشو نگه داره درست میشه پسرمنم دیر گردن گرفت

دستشو ميگيرم اصلا تلاش نميكنه سرشو بياره بالا ميفته خيلي نگرانم كرد امروز خوندم بايد بياره بالا

کوچیکه هنوز آخه مگه اون میتونه گردنشو برداره بالا.. بچه هارو باهم مقایسه نکن اصلا ب هیچچچ وجههههه

مگه ميشه ؟به خدا دارم دق ميكنم همش نگرانم توروخدا دعا كن برام

امروز نوشته بود اينكه تو اين سن سرشو بياره بالا نشونه سلامتيشه خوب يعني چي 

مگه ميشه ؟به خدا دارم دق ميكنم همش نگرانم توروخدا دعا كن برام امروز نوشته بود اينكه تو اين سن سرشو ...

اصلا ب گوگل و اینا اعتنا نکن همش چررررت.. بابا جان بچه ها زمین تا آسمون با هم فرق میکنن.. من بچم چهار دست و پا نرفت هی اونایی ک بچشون با بچه ی من همسن بود مسخرش میکردن منم ناراااااحت.. بعد خانم تو 8 ماهگی یهو راه رفت🙄🙄😂😂بعد بچه های اونا بعد یه سال راه رفتن.. 

اگه خیلی نگرانی ببر متخصص کودکان معاینه کنه گلم نگرانی ما مامان ها تمومی نداره

اصلا ب گوگل و اینا اعتنا نکن همش چررررت.. بابا جان بچه ها زمین تا آسمون با هم فرق میکنن.. من بچم چها ...

براي چكاپ ٣ ماهگيش بردم بهش گفتم گفت خوبه ولي من همش در حال مقايسه ام روزاي بدي رو ميگذرونم همش دست بچم و ميگيرم ببينم سرشو مياره بالا همش استرس همش نگراني به هيچكسم نميتونم بگم

براي چكاپ ٣ ماهگيش بردم بهش گفتم گفت خوبه ولي من همش در حال مقايسه ام روزاي بدي رو ميگذرونم همش دست ...

عزیزم اصلا نگران نباش بخدا طبیعیه منم همش میترسیدم بچم اوتیسم چیزی نباشه بخدا انقد جوش میزدم ک چی.. اصلا فکر منفی نکن ک منفی جذب میکنی.. تنش سلامت باشه انشالله ولی میگم گلم اگه میخای مطمئن بشی متخصص ببر فردا خوب خیالت راحت میشه.. 

عزیزم اصلا نگران نباش بخدا طبیعیه منم همش میترسیدم بچم اوتیسم چیزی نباشه بخدا انقد جوش میزدم ک چی.. ...

ممنون عزيزم جوابمو دادي برام خيلي دعا كن لطف كردي

ممنون عزيزم جوابمو دادي برام خيلي دعا كن لطف كردي

خواهش میکنم گلم فداتشم نگران نباش.. برای سلامتی بچت آیت الکرسی میخونم ک هم ت آروم بشی هم بچت صحیح و سالم باشه تا تورو انقد نگران نکنه وروجک