2777
2789
عنوان

واکسن خارجی

440 بازدید | 49 پست

سلام دوستان عزیز این واکسن های خارجی. که دارن هی تند تند به مردم تزریق میکنن خیلی مشکوک هست ۱،چرا وقتی خود ایران داره تولید می‌کنه و خیلی‌ها هم زدن اینها دوباره دارن میلیون میلیون دوز وارد میکنن۲اصلا مجلس به اینها اجازه نداد که واکسن وارد کنن مجلس گفت باید بیشتر تحقیق بشه ۳,,وقتی همه داروها تحریم هستیم حتی داروهای ساده چرا به ما واکسن میدن۴،واکسنهای خارجی مثل اینکه با تغییر ژنتیکی درست شده که باعث برهم زدن سیستم ایمنی میشه و انواع مرضها سرطان و،،،،ولی واکسن داخلی ویروس ضعیف شده هست 

واکسن داخلی هم میگن عوارضش زیاده

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نخیر واکسن روسی و چینی هم ویروس ضعیف شده هست، لطفا درست تحقیق کنید

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

ناموسا کم هذیان بگین 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

در ضمن خیلی از کشورای اروپایی تو صف خرید واکسن اسپوتنیک هستن ، فقط که ایران نیست

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜