2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اندامت خوبه گلم  حس میکنم گودی کمر داری؟

والا گودیشو نمیدونم خیلیی ببخشیداا باسنم یکم عقب تره کمرمم خیلی باریکه همه میگن یکم رون پاهات چاق تر شه خوب میشه اخه من بالاتنم س .. هم ندارم ک 🥺

والا گودیشو نمیدونم خیلیی ببخشیداا باسنم یکم عقب تره کمرمم خیلی باریکه همه میگن یکم رون پاهات چاق تر ...

منم مدلم مثل توئه ولی رونام خیلی پره.. شکم ندارم ولی اندامم طوریه که قوس کمرم باعث میشه بقیه حس کنن ی کوچولو شکم دارم.. برا همین فکر کنم گودی کمر داریم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان میزارم

فقط باید چاق بشی

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜