2821
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی هیچ وقت یادم نمیره تو کندوان نشسته بودیم یه جای سایه هیچ کسم نبود یهو یه مرده اومد گفت اینجا زمی ...

اره یه مدته اونجوری شده چادر بزنی باید پول بدی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اره یه مدته اونجوری شده چادر بزنی باید پول بدی 

نه بابا گلم چادر کجا بود همینطوری نشسته بودیم خستگی در کنیم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
نه بابا گلم چادر کجا بود همینطوری نشسته بودیم خستگی در کنیم

پس اونا هم  پیشرفت کردن دیگه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
پس اونا هم  پیشرفت کردن دیگه

آره خیلی بدم اومد از این کارشون

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
نه والا میرم غذایی چیزی میخرم اونو میخورم به مردم نگاه میکنم

اگه قبل از ظهر میری بگو منم بیام