2777
2789

سلام خانومای عزیز 

این تاپیک مخصوص دوستانی هست که در کلاس ها شرکت کردن ممنون میشم نظرات محترمتونو بدونم.

باید تاپیک ایجاد بشه تا لینکشو ب دوستان بدم 🙏

سلام  خدمت خانم یزدان پناه عزیز  و دوستان، من تو کلاسشون شرکت کردم روش اموزششون عالی بود  من خیلی مشکل داشتم تو خوندن قرآن و روانخوانی

الان خدا رو شکر بلطف خانم یزدان پناه  تو ۷ جلسه  بصورت مجازی میتونم قرآن بخونم  خداوند خیر دنیا و آخرت نصیبشون کنه من واقعا  راضیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

کلاسها عالی بودن

آموزش دقیق 

من واقعا راضیم

خدا خیرتون بده که انقدر با حوصله و دقت هستید

یک دنیا ممنون🌹🌹🌹

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

سلام

من تو کلاس خانم یزدان پناه شرکت کردم و واقعا راضیم.

خیلی با حوصله و با ریز جزئیات تدریس دارن, تا یه مبحث جا نیوفته سراغ مبحث بعد نمیرن. خیلی وقت میذارن هرزمان که سؤال میکردم ایشون پاسخگو بودن.

به تمام معنا صبور و استاد در کارشون.

ممنون استاد✋😊

شما عالی هستین خانم یزدان پناه .من خیلی خیلی ممنونت هستم ک ایقد برا ما وقت میزارین انشالله ک خیر ببینین 😍😘😘😘

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

سلام عزیزان منم تو کلاس های خانم یزدان پناه شرکت کردم واقعا از ایشون ممنونم بابت صبر و حوصله ای که تو اموزش دارن امیدوارم که از خدا هرچی که میخوان بهترینش رو نصیبشون کنه.. خدا خیر و برکت بهشون بده 

سلام منم تازه تو کلاس خانم یزدان پناه شرکت کردم الان که ۴ جلسه گذشته خیلی خیلی راضیم خدا سلامتی بده بهشون 

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر